Premierul Greciei a făcut a doua doză de vaccin… pe jumătate dezbrăcat!

0
633
Kyriakos Mitsotakis

Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis (52 de ani), a fost vaccinat cu a doua doză Pfizer/BioNTech, luni, la un spital din Atena. Procedura a fost filmată și difuzată live, cu scopul de a-i convinge pe cât mai mulți cetățeni greci să se vaccineze.

Lui Mitsotakis i-a fost administrată prima doză a vaccinului pe 27 decembrie, în prima zi a campaniei de vaccinare din Uniunea Europeană.

La distanță de 22 de zile, pe 18 ianuarie, Mitsotakis a primit și a doua doză de vaccin. Premierul grec a fost acompaniat la centrul de vaccinare de epidemiologul Sotiris Tsiodras, unul dintre membrii Comitetului de experți care consiliază Guvernul de la Atena pe probleme de pandemie.

Mitsotakis a venit echipat cu o cămașă cu mânecă lungă. Pentru a fi vaccinat, el a fost nevoit să se descheie la nasturi, astfel încât a ajuns cu jumătate de bust dezvelit. Imaginile foto și video cu premierul semi-dezbrăcat au devit rapid virale pe internet.

Autoritățile sanitare din Grecia au început vaccinarea persoanelor de peste 85 de ani în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie. Vaccinarea angajaților din sistemul medical, începută pe 27 decembrie, este încă în desfășurare.

Pe 27 decembrie, la prima doză de vaccin, Kyriakos Mitzotakis a venit îmbrăcat în tricou, neffind nevoie să-și arate abdomenul

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here