VIDEO. “Am avut un șoc!” Clotilde Armand n-a găsit niciun angajat din cei 40, la o companie a Primăriei Sectorului 1

1
24135
Clotilde Armand a bântuit prin clădire în căutarea angajaților de la companiile Primăriei Sectorului 1. Cei de la Compania de Investiții au fost de negăsit, iar sediul era închis, deși primăria plătește chirie 10.000 de euro pe lună pentru imobil

O vizită neanunțată a noii primărițe de la Sectorul 1, Clotilde Armand, i-a luat prin surprindere pe angajații Companiei de Investiții care aparține de primărie. Nimeni nu era, joi dimineață, la sediul companiei care, în mandatul fostului primar Daniel Tudorache (PSD), a “construit” celebrul spital inexistent. Compania de Investiții a promovat intens, luni la rândul, în sute de spoturi difuzate pe toate posturile TV, un filmuleț în care era prezentat, ca și cum ar fi fost real, un spital care nu exista decât în acte.

Consiliul Național al Audiovizualului a interzis spotul, catalogându-l drept mincinos, dar unele posturi TV au continuat să-l difuzeze până în ziua alegerilor.

Clotilde Armand și colaboratorii săi au mers joi la sediul unde funcționează două dintre companiile primăriei, dar birourile celor de la Investiții erau încuiate. În film se aude cum unul dintre cei veniți în inspecție menționează că Primăria Sectorului 1 plătește lunar 10.000 de euro chirie pentru birourile din clădirea respectivă.
Compania de Investiții are 40 de angajați.

Clotilde Armand a postat pe Facebook, ceva mai târziu, un comentariu: “Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei: Compania de Investiții la etajul 1 și direcția de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcționat Biroul Electoral de Sector… și tot aici a avut fostul primar sediul de campanie.

În numele transparenței vă prezint ce am găsit la Compania de Investiții înființată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcție are 40 de angajați și toți sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puțin de 9 patinoare cu 60 milioane €.

În aceeași clădire are sediul și Direcția Protecția Mediului Sector 1 – această direcție este celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcția Protecția Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiții am decis să stăm de vorbă cu șefii acestei direcții de mediu. Apoi, am reușit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiții“. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

Apelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de taxi, ospătarii, casierii și bătrânii care vând în piață? Vă spun eu, cu absolut nimic!”

1 COMENTARIU

  1. Si nu stiam de ce golanii se obisnuiau greu cu pierderea functiilor si privilegiilor pe care le aveau . Trebuia sa-i dea pe toti afara ca pe niste sobolani . Niste javre ordinare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.