Al doilea ministru din Guvernul Orban infectat cu Covid. Tocmai se întâlnise cu ambasadorul SUA

0
245
Cu doar câteva ore înainte să afle că e bolnav de Covid, Lucian Bode (dreapta) se întâlnise cu ambasadorul american Adrian Zuckerman. FOTO: Facebook Lucian Bode

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat că e bolnav de Covid-19. Este al doilea membru al Executivului care se infectează în nici o săptămână, după ce luni ministrul Economiei, Virgil Popescu, fusese de asemenea depistat pozitiv la Sars-CoV-2.

Cu câteva ore înainte să primească rezultatul analizelor, Lucian Bode se întâlnise, în dimineața zilei de miercuri, cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România. Bode a postat pe Facebook un scurt rezumat al discuțiilor: “La împlinirea unui an de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, astăzi, am avut onoarea să primesc la sediul Ministerului, vizita Excelenței Sale Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România. Cu această ocazie, i-am mulțumit personal pentru prietenie și sprijinul nemijlocit, asigurându-l totodată de angajamentul ferm al României pentru consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.
Am abordat astăzi subiecte de interes deosebit, ca de exemplu dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare, mobilitatea militară, precum și implementarea tehnologiilor 5G în România. Salut sprijinul partenerilor noștri în aprofundarea acestor teme strategice“.

În scurt timp, Bode a revenit cu alt mesaj, mai puțin festivist: „În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!“.

Cu doar câteva zile în urmă, Virgil Popescu, ministrul Economiei, se îmbolnăvise și el: „Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu «iartă». Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

Superbă trezire a Basarabiei: Maia Sandu (36,15%) câștigă turul 1 în fața lui Igor Dodon (32,62%) și e favorită în finală!

* Apelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de taxi, ospătarii, casierii și bătrânii care vând în piață? Vă spun eu, cu absolut nimic!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here