VIDEO. Cecenul Kadîrov îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”. „Luptătorul de pe Tik-Tok” anunță o nouă invazie rusă asupra Ucrainei: „Vom elibera orașele din Lugansk și Donețk, apoi vom lua și Kievul”

0
15208
Ramzan Kadîrov și hărțile putiniste

Autoproclamatul președinte cecen Ramzan Kadîrov a anunțat, într-un videoclip postat pe 11 aprilie, că Federația Rusă e pregătită să acapareze întreaga Ucraină. Țăcănitul de la Groznîi vorbește – într-o rusă adesea stâlcită, agramată, cu multe dezacorduri și stereotipii – despre planurile Kremlinului: „eliberarea” Donbass-ului și capturarea Kievului, relatează site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

Marioneta dictatorului criminal Vladimir Putin prezintă niște rapoarte și hărți topografice primite de la comandanții Moscovei.

Conform spuselor Kadîrov, ar fi vorba despre punctele strategice pe care trebuie să le cucerească: începând cu Mariupol, trecând prin alte orașe din Donbass (regiunile Donețk și Lugansk) și încheind cu capitala Kiev. Ordinul i-ar fi fost dat de însuși Putin.

Anunțul „măcelarului” Kadîrov, după necesara cizelare: „Noapte bună! Este deja 2 noaptea când am primit toate rapoartele comandanților și am primit de la ei hărțile cu punctele complet marcate și noi începem să lucrăm concret. Va fi o ofensivă muncită nu numai la Mariupol, ci și în alte orașe subliniate din Lugansk și Donețk. În primul rând, le vom elibera, asta e sarcina trasată de comandantul suprem, președintele nostru drag Vladimir Putin, și apoi vom lua Kievul și celelalte orașe. Nu avem ca scop să luăm orașe, ci să-i distrugem pe acei banderoviți, naziști și diavoli”.

Amenință cu arma nucleară dacă Ucraina va mai fi sprijinită militar Occident

Măscăriciul „luptător de pe Tik-Tok” amenință că războiul nu se va încheia până când Kievul nu va accepta toate condițiile impuse de conducerea Moscovei. Pentru asta, rușii sunt deja câștigători la Mariupol: „Noi i-am terminat. Noi pur și simplu i-am terminat. Iar cel care trăiește este moral ucis acolo. Există un buncăr la Azovstal (combinat metalurgic din Mariupol – n. red.), unde sunt 170 de oameni răniți. Ei put deja la ei acasă”.

Într-un exercițiu de paranoia, Kadîrov a spus ce-ar face el dacă ar fi președintele Federației Ruse: ar „curăța” mai întâi zonele Donețk și Lugansk, iar apoi ar folosi arma nucleară – „ca să nu mai glumească pe seama noastră” – dacă Ucraina ar fi sprijinită în război de „mercenari”. În acest sens, canalia cecenă face aluzie la „Occidentul cel rău”, care a impus sancțiuni draconice regimului odios de la Kremlin: „Împotriva Rusiei luptă zeci și zeci de țări, iar pentru sprijin un cuvânt nu spun, le e frică să vorbească”.

VIDEO: Discursul psihopatului Kadîrov

Discursul lui Kadîrov, din noaptea de 10 spre 11 aprilie, pare mai degrabă conceput pentru a-i face pe plac sceleratului Putin. El nu mai afișează același optimism debordant și spirit de luptă ca în cuvântarea gălăgioasă organizată la finele lunii februarie. De-atunci însă, s-au schimbat multe. O grămadă de ceceni au fost spulberați pe frontul ucrainean, inclusiv generalul său loial Magomed Tușaev.

Mulți ceceni s-au întors acasă. Iar cei rămași în Ucraina luptă mai degrabă virtual, în zonele aflate încă sub controlul Federației Ruse, și postează apoi filmulețe pe rețeaua de socializare Tik-Tok ca să arate lumii ce viteji sunt. În realitate, „kadîroviții” reprezintă o „carne de tun” pentru Moscova: amatori parașutați în statul vecin cu câte un pistol-mitralieră cu 4 încărcătoare (120 de gloanțe).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Fost maior KGB, mesaj pentru ruși: „A încerca să intri în Harkov înseamnă că ești un cadavru, din tine vor rămâne doar pantofii” / „25 de kilometri – sute de tancuri distruse. Au numărat 800 de cadavre”

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.