VIDEO. „Ăsta, bărbosu’, zice că e șefu’ de la Mediu! Uitați-i cum intră în tupeu bulangiii ăștia de la Garda de Mediu! Intră și răstoarnă situația!” Octavian Berceanu, agresat de un patron din Slatina

3
1147

Șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, a fost dat afară din curtea unei firme din Slatina, insultat și hărțuit de un individ care s-a speriat de moarte când s-a trezit cu comisarii în curte tocmai când acolo se încărca un camion cu deșeuri.

Berceanu și comisarii Gărzii de Mediu căutau o societate care poluează masiv cu o instalație industrială. Au intrat din greșeală la un centru de sortare a deșeurilor, unde lui Florin Orodel, patron băștinaș care are un restaurant și alte afaceri, i-a stat inima în loc când a văzut Garda de Mediu.

Orodel a făcut atac de panică atunci când i-a văzut pe comisarii de mediu intrând pe poartă tocmai când se încărca un camion cu deșeuri, deși el în acte n-are nicio funcție la societatea respectivă

Agitatul Orodel s-a alarmat pentru că tocmai în acel moment în curtea firmei sale se încărca un camion cu resturi feroase și neferoase, iar vederea comisarilor i-a stârnit un atac de panică, deși oamenii căutau, de data asta, altceva. I-a dat afară și a început să țipe că se fac abuzuri, apoi s-a lăudat că au fugit “când am intrat în ei”.

Situația de la Slatina este elocventă pentru România profundă, România feudală din provincie, unde nici măcar autoritățile centrale nu pot face nimic în fața micilor și marilor șmecheri, care se simt stăpâni absoluți pe moșiile lor.

Județul Olt este unul dintre cele mai puternice fiefuri PSD, controlat cu mână de fier de baronul local Paul Stănescu, un fost tractorist ajuns acum stăpânul absolut al acestei unități administrative și lider al social-democraților.

Orodel, patronul de cârciumă care i-a dat afară pe inspectorii Gărzii de Mediu și l-a filmat pe șeful acesteia, a transmis live, pe Facebook, actele sale de vitejie: „Ăsta, bărbosu’, zice că e șefu de la Mediu! Distribuiți masiv, să vadă lumea abuzurile care sunt la Olt, aicea! Uitați mașina cu care au venit! Aicea, la uzină, caută ace în carul cu fân! Uitați-i cum intră în tupeu bulangiii ăștia de la Garda de Mediu! Intră și răstoarnă situația! (…) Au venit ei, credeau că mă intimidează! Au venit, parchează, caută prin magazii, ce caută, nu ştiu. Au venit şi fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu! Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă. (…) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei!“.

Octavian Berceanu mergea spre Cascada Bigăr când a văzut, din drum, fumul gros. A sesizat Corpul de Control și s-a oprit să vadă ce se întâmplă

Explicația pentru aceste ieșiri necontrolate a fost dată de Octavian Bereceanu: patronul Orodel se simțea cu musca pe căciulă. „Domnul (patronul Orodel – n.red.) n-are nicio legătură cu societatea respectivă (n. red. – societatea care colectează deşeuri), e domnul din umbră care se ocupă de societate, n-are nicio calitate în cadrul societăţii respective, dar ne-am nimerit când încărca un camion cu fier echi. Noi aveam treabă fix cu nişte emisii de substanţe, fum. Le-am văzut ca orice cetăţean, din drum, şi am acţionat, era normal, sunt şeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e şi am chemat Corpul de Control. Eram în drum spre cascada Bigăr, dar fumul se vedea din şosea şi era normal să mă autosesizez. Nu era vorba de o sursă mică şi erau nişte instalaţii acolo, era un fum degajat într-un proces tehnologic. (…) Domnul am înţeles că avea ceva camion la încărcat cu fier şi era foarte agitat, de ce îl sâcâim noi exact când încarcă. Absolut nicio treabă n-aveam cu el, dar probabil n-avea tot ce-i trebuie la camionul ăla“, a explicat Octavian Berceanu, pentru Adevărul, ce s-a întâmplat de fapt.

Șeful Gărzii de Mediu spune că slătineanul a fost mult mai agresiv decât s-a văzut în transmisia live pe Facebook: “Pur şi simplu a început să se agite, să urle, să strige, drept pentru care am sunat la 112, cred că i s-a şi aplicat o sancţiune pe tema asta, a început să înjure foarte urât, să zică de instituţiile statului, ce face, ce nu face el cu ele, mult mai mult decât s-a văzut, şi asta a fost“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

3 COMENTARII

  1. Asa si, de ce nu a fost ridicat brotacel asta de politia nationala a adormitului Bode?!Cei fara masca in toata Romania feudala au fost ridicati si incatusati rapid. Judetele acestea sunt feudale pentru ca reprezentantii institutiilor nationale in teritoriu sunt populate de corupti prosti si fricosi!

  2. Institutiile statului sunt calcate in picioare de infractorii prinsi, culmea, in direct!! Trist e ca tot hotii striga „hotii”!!!! Ca ala n-o fi transpirat el degeaba, stia ca e cu musca pe caciula si tot el facea gargara?!?! Alo, aia cu ordinea publica, tot ascunsi stati?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.