Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

7
4575
Dumitru Dragomir - Gigi Becali

Gigi Becali, care pe 25 iunie va împlini 63 de ani, are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro, conform topurilor de specialitate. Însă Dumitru Dragomir (75 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și prieten bun cu Becali (după ce s-au bălăcărit ani în șir), susține că patronul de la FCSB e mult mai bogat.

Dacă afirmațiile lui Dragomir sunt adevărate, atunci Gigi Becali s-ar bate la titlul de cel mai bogat om din România. Oficial, în 2020, acest titlu era deținut de Daniel Dines (1,6 miliarde de euro) – conform Top Forbes, respectiv frații Adrian și Dragoș Pavăl (Dedeman / 2,2 miliarde de euro) – conform Top Capital.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, un apropiat de-ai patronului de la FCSB, a afirmat la Prosport Live că Gigi Becali deține terenuri care valorează aproape două miliarde de euro, dar și o avere totală de peste două miliarde de euro, bani cu care el și familia sa ar putea trăi fără griji ”5.000 de ani”!

Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir

„După părerea mea, Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun… Are pădure, și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.”

„Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu, că se supără ăsta, vă dați seama.”

„Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul pătrat, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește 5.000 de ani, nu poate să rămână fără bani.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Cine a participat la scandaloasa lansare de carte a lui Dan Voiculescu, la Academie: actorul George Mihăiță, soțul Oanei Stancu-Zamfir, Meleșcanu, Cătăniciu, Leocadia, Piedone și beizadeaua-deputat

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

7 COMENTARII

  1. O avere făcută (încă de pe vremea lui taică-său, OMUL-SECURITĂȚII, unde își turna chiar șiii… neamurile, lucru rarisim la machidoni!!!) din… ESCROCHERII-și-HOȚII (mai ales PĂGUBIND… Statul!)!!!

  2. Din declaratia lui dragomir intelegem ca grosul averii infractorului becali provine tot de la stat adica de la noi, prin subventiile pentru paduri. De unde dracu are ciobanul asta mii de hectare de padure?! Nici marii latifundiari din interbelic nu aveaii mii de hectare de padure. Cum au ajuns miile de hectare de padure ale tarii pe mana lui si de ce dracu statul roman ii plateste subventii in loc sa investigheze cum a pus asta mana pe padure?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here