Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

9
3636
Ciutacu la RTV și Gâdea la A3 au anunțat apocalipsa dacă mai rămân Nicușor Dan și Clotilde Armand. Cei doi trebuie să plece și să vină în loc, neapărat, oamenii lui "dom' profesor" Voiculescu și Sebi Ghiță. Capturi foto; Aktual 24

Odată cu mobilizarea forțelor pentru demiterea incomozilor Nicușor Dan și Clotilde Armand, televiziunile Antena 3 și România TV au declanșat bombardamentul mediatic de pregătire. Luni seara, de la aceeași oră – 21.00 –, cele două posturi TV controlate de Dan Voiculescu și Sebi Ghiță au lansat un atac simultan, susținând că în București ar fi nenorocire, iar populația “s-a săturat”.

Atacul derulat la emisiunile lui Mihai Gâdea (“Sinteza zilei”, Antena 3) și Victor Ciutacu (România TV) a venit la doar câteva ore după ce partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a anunțat că începe să strângă semnături pentru un referendum de demitere a lui Nicușor Dan și Clotilde Armand de la Primăria Capitalei și, respectiv, Primăria Sectorului 1.

Cei doi au fost linșați mediatic de cele două posturi TV zi de zi, încă de la câștigarea alegerilor, dar acum tirul s-a reglat și concentrat pe tema aleasă în culise, aceea a “dezastrului” din București.

Gâdea a afirmat, conform Aktual24.ro, că “Bucureștiul a ajuns un loc de care îți este rușine sau teamă. E plin de țânțari, de căpușe, de șobolani. S-au închis WC-urile din București, eu așa ceva nu am auzit în viața mea. Locuitorii din Sectorul 1 nu o mai vor pe Clotilde Armand, mai mult de 60% s-au săturat”. Cine a furnizat acest sondaj de opinie, nu se știe, pentru că Gâdea nu a divulgat sursa (dacă există vreuna).

La Sectorul 1, este imposibil să nu se observe coincidența între declanșarea campaniei pentru demiterea Clotildei Armand și refuzul Romprest de a mai ridica gunoaiele. Contractul făcut în 2008 de primarul Andrei Chiliman cu Romprest nu prevede sancțiuni pentru această companie dacă nu mai ridică gunoiul și nici nu permite rezilierea contractului decât dacă firma dă faliment! Conform devizului înaintat la începutul anului de Romprest către primărie, instituția ar trebui să plătească în 2021 o treime din buget doar pe ridicarea gunoaielor!

În exact același timp, la România TV își derula atacurile Victor Ciutacu. Postul de televiziune al lui Sebi Ghiță a pus accent pe faptul că primărița n-ar fi româncă și că ar urmări să infecteze intenționat populația!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

9 COMENTARII

  • Semneaza, daca fie atat te duce capul, fie faci parte din mafie. Bine ca a construit tudorache diamant o mafie care a facut locuitorii Sectorului 1 sclavii gunoierilor si platitorii pentru bijuteriile, bolizii, vacantele si casele de lux ale pitipoancelor si cocalarilor din PSD si din mafie. Din cauza mafiei si a numeroaselor contestatii Clotilde si-a inceput mandatul abia in noiembrie, ce dracu an la primarie visezi?!In locul lui Clotilde v-as lasa dracului in cusca mafiotilor, pentru ca asta meritati! V-a deschis femeia cusca, va arata drumul spre libertate si demnitate, dar voi to sclavi vreti sa ramaneti!

 1. Domnu’ Barna, pe cine ai pus matale șef la CNA ? Ai pus o slugă dovedită a banditului securist Felix ? Nu ți-e rușine ??? Acum așteptăm ca CNA să potolească haznalele bandiților bolșevici ??? Da-ți demisia po…le !!!

  • Chiar… NU ÎNȚELEGEM despre CE/CINE este vorba, la CINE/CE vă referiți????????!

   Dan Barna (dacă despre el este vorba…)… NU a pus și NU (va) pune pe NIMENI în fruntea C.N.A. (Consiliul Național al Audiovizualului) din România: conform algoritmului-din-coaliție, acest post revine… P.N.L. (surse din conducerea P.N.L. au declarat pentru „Adevărul”, în luna mai a.c., că favorită pentru şefia C.N.A. este Cristina Pocora, fost deputat „liberal” şi membru al C.N.A. din noiembrie 2018!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

   Citeste mai mult: adev.ro/qsygyh

 2. Cocinele A3 si RTV au pus de o basica intru prostirea spalatilor pe creier care ii mai urmaresc si mai ales ii cred. Ca sa organizezi referendum de demitere al unui primar sau al unui consiliu local ai nevoie de semnaturile a 25% la suta din locuitori, adica la Bucuresti de peste 600 000, ca sa iti treaca referendumul ai nevoie de prezenta la vot a 30% dintre locuitori( la alegeri anul trecut s-au prezentat doar 32%), dupa aceea se organizeaza noi alegeri pentru primar toate platite de administratia locala, adica de prostii care au initiat referendumul, nu de guvern cum se face la alegerile la termen.

 3. Mda, suntem la nivel de dezbatere pe gunoaie. Televiziunile ştiriste, şi chiar cele tabloide, ar putea fi însă obligate să transmită 15 % documentare şi emisiuni instructive civic, avizate de ministere, Academie sau CNA. Biblioteca Naţională trebuie să ofere online cartea clasică românească, precum Gallica din Paris, iar căminele culturale să aibă internet. Comunele fără de mediateci viabile, atractive, exploatate intens pentru informare, trebuie comasate.

 4. „Latrina3” și „GuițăTeveu”… BINEÎNȚELES că NU pot schimba pe nimeni (!), dar își dau importanță și se bagă-n seamă, ca să mai stopeze din declinul-continuu pe care-l înregistrează „rating”-ul lor!!!

  PROBLEMA este că ÎNCĂ (!!!) mai există oameni sărăcuți-cu-duhu’ (!!!!!) care se mai uită la aceste GLUME (PROASTE!) de televiziuni!

  • „Latrinele” mai bine s-ar preocupa să-i găsească un post în organigramă lui „Sărmăluță”-Cristache al lor, pentru că… MUTRĂ-de-BIDON-TURTIT se va întoarce curând „la-țâța-mamei-lui(-de-JAVRĂ!)”, imediat ce va fi dat afară-n șuturi de la T.V.R.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here