„Talpă” de la PSD: Consiliul Legislativ, condus de „Ciordache”, a dat aviz negativ proiectului care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat

4
4517
Florin Iordache pentru tot poporul

Consiliul Legislativ, al cărui șef este de anul trecut sinistrul Florin Iordache, a dat aviz negativ proiectului de lege al Guvernului care ar urma să nu mai permită cumulul pensiei cu salariul în aparatul bugetar de stat. Chiar dacă avizul acesta nu este obligatoriu, semnalul dat este unul puternic, arătând că fostul locotenent al lui Liviu Dragnea e capabil de multe rele din funcția în care a ajuns.

Într-un comunicat de presă, Consiliul Legislativ a anunțat sec: “Aviz negativ nr. 413/08.06.2021 referitor la proiectul de Lege privind unele măsuri pentru continuarea activității de către persoanele care îndeplinesc condițiile de pensionare“.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a replicat: “Vom vedea argumentele care au fost folosite de Consiliul Legislativ și vom vedea dacă există sau nu astfel de temei. Cert este că, din punctul nostru de vedere, este necesar un astfel de proiect de lege pentru că nu este normală cumularea pensiei cu un salariu în sectorul public. Sunt foarte multe situații în care, după ce se pensionează, revin imediat în administrație sau alte instituții de stat și câștigă și salariul și primesc și pensia. Forma finală trebuie să respecte alte decizii care au fost date de CCR și să facem legea mai solidă din punct de vedere constituțional, astfel încât să reziste unui eventual atac la CCR“.

Proiectul de lege menționează că angajaților li se va permite, la cerere, să rămână activi până la 70 de ani, cu condiția să li se suspende pensia pe durata timpului petrecut în administrația publică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

4 COMENTARII

  1. Si astia de la conducere nici acum nu se ating de Ciordache, dupa atatea luni de la alegeri si nu i-au dat papucii aluia care si-a batut joc de o natie intreaga!!!! RUSINE coalitia naibii!!!!

  2. „Coaliția problema” este direct răspunzătoare de toate anomaliile ce se derulează încă în spațiul public. Usr ar mai face ceva bun daca ar fi lăsat și nu sabotat continuu de mizerabilul udmr+ pnl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here