VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

10
4445
Arhimandritul Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit (jud. Neamț)

Un caz de demență extremă a fost surprins în Mănăstirea Nechit din județul Neamț. Starețul mănăstirii, arhimandritul Zenovie Grigore (47 de ani), le-a transmis enoriașilor bazaconii incredibile, înspăimântându-i și încercând să-i convingă să nu se vaccineze.

Preotul arhimandrit le-a spus celor prezenți la slujbă că „toți cei care și-au făcut vaccinul” vor fi doborâți de „boli teribile” – pe care, de altfel, le și enumeră.

Mai rău: „Oamenii care au fost vaccinați vor fi zombi”, precum „drogații”.

Și mai rău: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești”! O „boală mortală”, care „va afecta și sistemul imunitar”.

Din ce în ce mai rău: „Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge. Corpurile se vor umple cu răni, din care va curge lichid. Va fi înfricoșătoare această boală”.

Vine și lovitura de grație: „Oamenii vor muri după vaccinare”!

Ne mai povestește arhimandritul despre „planul lor criminal, de genocid în lume, pe tot globul pământesc”. Scopul? „Să nu mai poată naște” copii, ca „neamul omenesc să nu se mai înmulțească”.

Recent, arhimandritul Zenovie Grigore, autorul acestor bazaconii de om smintit, și-a sărbătorit în biserică împlinirea a 47 de ani, înconjurat de călugări. Imagini, AICI.

VIDEO: Predica dementă a preotului stareț de la Mănăstirea Nechit (Neamț)

https://www.youtube.com/watch?v=JMyWwEiV1rQ&t=254s

Predica bolnavă a starețului de la Mănăstirea Nechit

* „Așa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, vaccin nu este.”

* „Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.”

* „Oamenii care au fost vaccinați nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei care sunt drogați sau ca unii care sunt sedați prin spitale.”

* „Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oameni care sunt fericiți astăzi că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.”

* „Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.”

* „După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale, care va afecta și sistemul imunitar.”

* „Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpurile se vor umple cu răni, din care va curge lichid. Va fi înfricoșătoare această boală.”

* „Sfinții Părinți ne profețesc: «Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare».”

* „Planul lor criminal, de genocid în lume, pe tot globul pământesc… copiii noștri să nu mai poată naște, ca neamul omenesc să nu se mai înmulțească.”

Arhimandritul Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit (jud. Neamț)

BOR: „Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia nu se intersectează niciodată cu realismul creștin”

Reacția Bisericii Ortodoxe Române (BOR) a venit prin purtătorul său de cuvânt, Vasile Bănescu, la Digi FM.

* „Biserica Ortodoxă și celelalte culte religioase din România sprijină doar actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie, ci o reacție a bunului-simț) și îndeamnă la formarea unei opțiuni personale, la adăpost de dezinformare.”

* „Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are și nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.”

* „Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea și multe alte confuzii, alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii.”

* „Cred că, din fericire, impactul lor este și va rămâne minor în societate.”

Ministrul Sănătății: „Informația medicală trebuie s-o luăm din surse medicale. La preot mergem pentru alt fel de informații”

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția că oamenii nu ar trebui să-și ia informațiile despre vaccinare de la biserică, ci de la specialiștii în medicină.

„Preotul este un bun vector, care ne poate ajuta în campania de vaccinare, dar cred că trebuie să avem capacitatea de a ne selecta sursele de informații. Ține de educația noastră și de mediul în care trăim pentru a dobândi această capacitate. E clar că informația medicală trebuie să o selectăm din surse preponderent medicale sau alte surse de încredere pe care le avem. La preot mergem pentru alt fel de informații”, a spus Ioana Mihăilă în emisiunea „Omul Potrivit”, de la Digi FM.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă și deputatul-infractor Lasca, protest împotriva „falsei pandemii” și a „vaccinării forțate”. AUR îi susține

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

10 COMENTARII

  1. Personajul e Zenovie de la Nechit, zis și Neghiobie de la Zenit, cel cu puf și pene pe creier.
    Zombificat la rândul său de discreția și tăcerile acelui Daniil aparent cap la Bisericii Ortodoxe Române. Auzi, „cap”! Nu te pufnește râsul?

  2. Cu astfel de „minti luminate” nu e nici o surpriza ca biserica ortodoxa pierde enoriasi.. Eu unul nu am sa merg niciodata sa particip la o slujba tinuta de un astfel de preot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.