Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

8
15534
Ion Cristoiu

Realizatorul emisiunii „România 9” de la TVR, Ionuț Cristache, anunță că Ion Cristoiu va continua să vină în emisiunea sa chiar dacă aceasta a fost scoasă din prime-time (ora 21.00) și mutată după-amiază (17.00).

Cristoiu încearcă s-o ridiculizeze pe noua directoare a TVR, Ramona Săseanu (o amărâtă de la Craiova, pupila lui Ludovic Orban”), care l-a trimis la o audiență mai mică și i-a provocat disconfortul de a se deplasa la emisiune când e traficul infernal. Altceva era la ceas de seară!

În pledoaria sa pentru mass-media de tip “pupă-l pe corupt în bot și ia-i banii de tot”, Ion Cristoiu a făcut și o ierarhie a realizatorilor de emisiuni TV pe care-i apreciază în mod deosebit:

1. Mihai Gâdea (Antena 3)

2. Victor Ciutacu (România TV)

3. Ionuț Cristache (TVR)!

„Numai ce am închis cu domnul Cristoiu! A zis că vine și la 3 dimineața!”, a anunțat Ionuț Cristache, fericit, pe Facebook.

Ion Cristoiu a abordat și el această temă – mutarea de la ora 21.00 la 17.00 –, într-un video-comentariu pe blogul său.

Cristoiu se umflă în pene, susținând că din cauza prezenței sale, ca invitat permanent, s-a decis ca emisiunea lui Cristache să fie mutată la ora 17.00.

Vorbele de clacă ale lui Ion Cristoiu

* „Ionuț Cristache a fost sunat… nu de directoarea interimară, cum îi zice… Susanu, Susică, Suzana, nu știu, una… Susonel… una de pe la Craiova, o amărâtă… amărâtă, amărâtă, da’… pupila lui Tilișcă, a lui Ludovic Orban, da? A pus-o interimară.”

* „Cât mai e pân’ la Congres? La Congres îl dă pe Tiilișcă cu cracii-n sus. Deci, avem: mai iunile, iulie, august, septembrie… Gata! Peste cinci luni, pa și pusi, tanti!”

* „Nu a vorbit ea… Doina Gradea era doamnă, adică… totuși… și eu am avut niște probleme, trebuia să-mi reducă… nu știu… banii… și totuși, m-a invitat să ne spună, deși… Totuși, Doina Gradea m-a chemat… era și Sassu atunci… era un gest de politețe… îmi redusese banii, aveam 600, mi-a dat 400… pe emisiune. Ei, ce să spun! Mai puneam încă atâția și luam un pachet de țigări.”

* „Asta, nu… asta cred că a luat contractu… și al meu… și s-a dus la Tilișcă – ăsta, Ludovic Orban, dictatoru’… Ah, ce-o să-l mănânce ăștia cu fulgi cu tot! Pe ăsta, dacă pierde – și pierde alegerile din partid -, DNA scrie pe el! Ca Dragnea – vreo cinci dosare la DNA! La revedere, Tilișcă!”

* „Putea să-l cheme pe Ionuț Cristache… și l-a mutat la ora 5! El era, aicea, a treia emisiune bună, după Gâdea și după Ciutacu… și curajoasă. Îl mai pișca pe Iohannis. Restul…”

* „M-a sunat Ionuț Cristache. Și… eu vin și la 5 dimineața, și la miezul nopții. Am înțeles că după 21 iunie o să pună în prime-time pe una… o prompteristă, care face cafele.”

* „Băi, dar proști mai sunt! Ludovic Orban ăsta nu e bun nici de om de serviciu la PNL. Oameni mărunți. După ce păduchii ăștia cad, că sunt politruci, și sunt nimeni, și pe Tilișcă îl înhață… să vezi atunci că nu mai scapi de «săru’ mâna» lui.”

* „A pus-o pe fata asta… cum e el, e și ea. A spus să facă ceva cu Cristache să nu-l mai înjure Cristoiu pe soțul răvășitoarei (Carmen Iohannis – n. red.), biciclistul numărul 1…”

* „«Trebuie să-l punem pe Cîțu-Mâțu, neapărat, președintele PNL!»”

* „Sunt unii, NATO-iștii și limbiștii Americii…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

8 COMENTARII

 1. Fabulos de urat a imbatranit jegu`de cristoiu. In loc sa se pocaiasca, ca mai are o beshina de tras, se da cu cracii in sus. Urata dihanie. Cum ii suporta Pamantul pe alde (scuze) astia ?

  • Constatăm că, la bătrânețe, „Ardei-Umplut”/”Piticul-Utecilă” spune lucruri din ce în ce mai trăznite…

   SCLEROZA asta să fie, oareee…, urmarea… rahatului pe care l-a mâncat „cu-polonicu'” până în decembrie 1989, ca tânăr gazetar-zelos DEVOTAT-PARTIDULUI (P.C.R.), sau consecința faptului c-a mâncat, când conducea „Bulina-Roșie” (ziarul „Evenimentul zilei” din anii ’90),… găini-(miriapod-)cu-trei/patru-picioare-sau-mai multe-chiar ori puii pe care respectivele galinacee îi năsteau… vii (în timp ce pisicile seee… ouau!)??????!!!

   • Mai țineți minte cine nu-l scotea pe Ion „Coroiu” Cristoiu (până când n-a ajuns… „en-froid” cu „Oracolu’-din-Găgești”!) dinnn… „Maestre”-n-sus-și-„Maestre”-n-jos, în-direct-și-la-o-oră-de-vârf?????

    Era… maaaaaareleeee „liberal” Rareș „Batistuță” Bogdan!!!

 2. Nu știu ce a crezut jigodia Brucan, dar mă întreb cum se poate ca să avem formatori de opinie, dar și președiți, cum sunt turnătorii de la Securitate Cristoiu, Roșca Stănescu, Nistorescu, Alexandrescu, Dinescu și cine știe câți or mai fi. În ’89 am apucat pe un drum total greșit și ei continuând să mintă dezinformează și azi. Câte generații trebuie să mai moara pentru a scăpa de hahalerele astea (vezi și cazul Turcescu) care mint cu nerușinare și dispreț acest popor?

 3. La cate a fost de batut de mama natura, e imposibil sa nu fi dezvoltat niste complexe, nemultumiri, mecanisme de coping care sa lase masca un psihiatru imbatranit in meserie. Minciuna, „analizele” caraghioase, mizeria si grotescul, ipocrizia, laudarosenia, vorbirea ridicola doar sugereaza ce ar putea fi in realitate in sufletul sau.

  Asta trebuia aruncat la tomberon de pe vremea „gainilor violate care au nascut pui vii”.

  Cata minte ii trebuie unui om ca sa asculte pocitania?
  Totusi romanii au ascultat. Unii l-au gratulat numindu-l „maestru” si l-au copiat cu nesat.

  Asta spune foarte multe despre poporul roman la iesirea din comunism. Multe, si toate de rau.
  Cum poti cauta inteles la nebun, sens la ticalos si adevar la mincinos?

 4. Urat a trait si urat a imbatranit Coroiu asta!! Turnator dovedit, inca se crede dand lectii de jurnalism ori civism, ca si cum opinia lui ar mai conta pentru oamenii sanatosi la cap!!!! Sper sa nu mai ia nici aia 400 de lei musiu Ardei Umplut (merci Paul Parvu, aproape uitasem porecla ardeiului ala… vestejit) de la TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here