“Vedetele” PSD de la Capitală, invalidate de tribunal. Firea, Roman, Dinu, Pancu și Mitică Dragomir au fost paravan pentru alții

1
8083
Firea și "dinozaurii" băgați la înaintare ascundeau, în spatele lor, no-name-uri credincioase partidului

Cârdul de “vedete” pus în vitrină de PSD la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului București a fost invalidat, luni, de Judecătoria Sectorului 1. Conform deciziei, mandatele a 10 persoane alese pe listele partidelor la scrutinul din 27 septembrie au fost anulate. 6 sunt de la PSD și 4 de la PMP.

Nouă dintre cei zece au renunțat la mandate, conturând foarte clar o adevărată escrocherie din partea partidelor respective la adresa propriului electorat. Votanții PSD și PMP au fost pur și simplu înșelați, exact ca la alba-neagra. Poporul a fost invitat să voteze numele de pe liste, insistându-se asupra faptului că la alegerile locale contează în primul rând oamenii și mai puțin partidele, pentru că în administrația orașului e mai important să fii gospodar și capabil, decât membru de partid.

Numai că, după ce votanții au pus ștampila unde trebuia, „vedetele” s-au dat la o parte, lăsând să se vadă că, de fapt, partidele urmau să-i trimită în Consiliul General pe alții, care au stat ascunși până acum.

Practic, în PSD și PMP s-a știut de la bun început că nu cei din fruntea listelor vor intra în Consiliul Municipal, dar publicul n-a aflat decât după alegeri.

Lista consilierilor locali ale căror mandate au fost invalidate luni de Judecătoria Sectorului 1:

– Firea Gabriela (PSD);

– Roman Petre (PSD);

– Dinu Corneliu-Constantin (PSD);

– Pancu Daniel Gabriel (PSD);

– Ilieşiu Sorin (PSD);

– Băsescu Traian (PMP);

– Constantin Ioana Felicia (PMP);

– Neamţu George-Mihail (PMP);

– Moise Costin-Sebastian (PMP) şi

– Dragomir Dumitru (PSD).

Singur Dumitru Dragomir face excepție în acest scenariu. El a anunțat deja că nu are de gând să renunțe la mandat “pentru că m-a ales poporul”. Numai că prezența lui în Consiliul General, din partea PSD, nu e dorită de partid.

Președintele Marcel Ciolacu a descris-o deja ca fiind “inoportună”: „Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Este o escrocherie ordinara acest „trasul listei”. Eu am spus-o mai demult.
    „Trasul listei” este o mizerie cu care unii chiar se lauda, o afiseaza fiindca sunt obisnuiti cu hotiile.
    Cum poti tu, fost presedinte al unei tari, sa te pretezi cu atata dezinvoltura la a profita de cei care isi imagineaza ca te voteaza pe tine?
    Cum poti tu, presedinte de Camera a deputatilor, sa accepti ca niste pacalici batrani ca sa-i pacaleasca pe niste prosti, iar apoi sa-i inlocuiesti cu niste indivizi de-ai gastii tale?
    Cine a ajuns sa conduca tara asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here