„Varanul” strânge semnături să-l demită pe Nicușor Dan. E greu fără milioanele livrate de Primăria Capitalei în epoca Firea!

2
2165
Dan Voiculescu pregătește reinstalarea Gabrielei Firea în fruntea bugetului de miliarde al Bucureștiului

PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu, strânge semnături în București pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Nicușor Dan din funcția de primar al Capitalei. Din toamna anului trecut, de când a pierdut Primăria Municipală și Primăria Sectorului 1, sistemul este în convulsii. Rămase fără contractele de publicitate pe milioane de euro și multe alte beneficii, televiziunile oligarhilor îi atacă isteric, zi și noapte, pe Nicușor Dan și Clotilde Armand.

Motivul pentru care oamenii lui Dan Voiculescu – supranumit „Varanul” – au pornit campania de strângere a semnăturilor este uimitor. Deputata Steluța Cătăniciu, vuvuzea anti-corupție băgată în Parlament de Voiculescu, de data asta, pe listele PSD, îl acuză pe Nicușor Dan că ar fi “reprezentantul interlopilor”!

Cătăniciu, vuvuzeaua lui „dom’ profesor”: „Primarul general are o agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor“

Bineînțelesc, Cătăniciu a fost băgată în seamă de Antena 3, care s-a grăbit să-i dea tribună: “PPU-SL demarează procedura pentru inițierea unui referendum, deoarece primarul general sau orice alt primar al unei unități administrativ teritoriale poate fi suspendat prin referendum. Membrii executivi ai PPU-SL au aprobat astăzi demararea unei astfel de proceduri pentru suspendarea domnului Nicusor Dan și presupune strângerea unui număr de semnături într-un procent de 25% din electoratul care este pe liste. (…) Vorbim de niște sute de mii de semnături și vorbim de sănătatea românilor. E o mare diferență între a fi reprezentantul interlopilor și a fi primarul bucureștenilor. Se vede cu ochiul liber acest lucru pentru că Bucureștiul este sub asediul căpușelor și al șobolanilor, iar lipsa de reacție a primarului general reprezintă un atentat la un drept fundamental al românilor, dreptul la sănătate. (…) Din păcate, primarul general are o agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor. Va exista și o pagină de internet și vom merge și pe străzi, pentru declanșarea unui astfel de referendum“.

Un referendum similar se străduiesc oamenii lui Dan Voiculescu să facă și la Sectorul 1, pentru a scăpa de incomoda Clotilde Armand, care a scos clientela mogulului și a PSD de la banii publici.

Acum se conturează mai clar motivul pentru care, din octombrie 2020 încoace, televiziunile oligarhilor i-au atacat non-stop pe Nicușor Dan și Clotilde Armand. Planul e pus în aplicare pas cu pas, inclusiv provocarea unor crize precum cea de la Sectorul 1, unde Romprest refuză periodic să mai ridice gunoiul, pentru a direcționa nemulțumirea populației către primăriță.

Televiziunile oligarhilor regizează proteste cu așa-ziși „cetățeni indignați”, în fapt aceiași câțiva activiști ai sistemului purtați pe la toate acțiunile (fie că e vorba de mitinguri antimască, agitație pe teme religioase sau manifestații împotriva lui Iohannis). Duminică, o mână de astfel de „protestatari” au fost puși să arunce gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1, în timp ce România TV, prezentă „întâmplător” în zonă cu car de reportaj și reporteri, a transmis în direct.

Nicușor Dan, lăsat pe cap cu 3 miliarde datorii și un puhoi de pile și clienți ai PSD în administrație, e acuzat acum că nu face treabă

În cazul lui Nicușor Dan, lucrurile sunt simple. Firea a lăsat o administrație înțesată de pile, clientelă politică și cunoștințe, datorii de 3 miliarde de lei și o infrastructură terminată. Lucrările de reparare a instalației de temoficare sunt în plină derulare, dar după atâția ani de neîntreținere merg greu.

Bugetul este insuficient pentru a acoperi și facturile neachitate de Firea, și activitatea curentă. Peste tot sunt “sifonați” bani. Nicușor Dan relata săptămâna trecută că Primăria plătește 400 de lei doar pentru înlocuirea unei singure scânduri la o bancă, iar pentru golirea unui coș de gunoi – 4 lei.

În administrația locală e o luptă surdă, unde oamenii PSD-ului se țin cu dinții de scaune și sabotează activitatea.

De aceste probleme profită propaganda PSD, care toacă zi și noapte pe ideea că noii primari sunt incompetenți și corupți – deși până acum nu s-a prezentat nicio dovadă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here