Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

0
2094

Ionuț Deaconu, șef al Poliției Locale Sectorul 1 în timpul mandatului de primar al lui Daniel Tudorache (PSD) și om de încredere al acestuia, a primit ordin de restricție din partea judecătorului, la solicitarea soției și a procurorilor – cel mai probabil, și-a agresat familia. El ar trebui evacuat din casă și să stea la minimum 100 de metri distanță de imobil, față de soție și față de fiică.

Soția lui Deaconu este, probabil, cadru medical, pentru că interdicția de apropiere aplicată polițistului local vizează atât domiciliul doamnei Deaconu, cât și două unități medicale – Spitalul Theodor Burghele (de stat) și Clinica Medicover (privată).

Sentința instanței de la Judecătoria Sectorului 6, pronunțată la cererea soției, este executorie (adică trebuie aplicată imediat) și a fost atacată de omul lui Tudorache la aceeași judecătorie. Procesul din apel va începe pe 10 iunie.

Deaconu e reprezentat de avocatul Mihai Drăgan, care-l reprezintă și pe fostul primar Tudorache în procesul de corupție intentat de DNA, scrie Aktual24.ro.

Judecătorul a stabilit „emiterea unui ordin de protecție prin care:

– evacuează pârâtul din imobilul situat în București, …;

– reintegrează victima și pe numita … în locuința familiei;

– obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de imobilul situat în București, …, față de Spitalul Clinic Theodor Burghele situat pe …, față de Clinica Medicover situată pe …;

– obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de victimă și față de fiica victimei, …, cu excepția cazurilor în care părțile se află în sediul instanțelor judecătorești;

– interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima”.

Deaconu are în spate un lung cârd de evenimente care mai de care mai tulburi.

În perioada manifestațiilor împotriva corupției din Piața Victoriei (2017-2018), Poliția Locală Sectorul 1 a filat-o ilegal pe Clotilde Armand, ordinul fiind dat de Tudorache și executat de șefii instituției.

În perioada pandemiei, aceiași șefi ai Poliției Locale Sectorul 1 și-au pontat peste 50.000 de ore suplimentare. Deaconu e cap de listă, cu 282 de ore suplimentare – adică 25.804 lei în plus de la buget.

Deaconu a fost director general adjunct, director executiv, șef serviciu și șef birou proceduri la Poliția Locală Sector 1, unde lucra din 2010.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mihai Șora nu se sperie de amenințările lui Dan Voiculescu. Filosoful de 104 ani nu retractează nimic, ci îl ridiculizează încă o dată pe „turnătorul cu ifose de intelectual”

* O veste bună de la Comisia Europeană: intrăm în Spațiul Schengen! Marile avantaje pe care ni le aduce noul statut

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

* Deputatul Lasca, „aghiotantul” Șoșoacăi, condamnat definitiv: 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru că a bătut un șofer în trafic

Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

E groasă: Ciolacu îl „izolează” pe Iohannis! „Nu mai stau de vorbă cu el până nu-și cere scuze pentru «Ciuma Roșie»”. Ghinion: președintele n-a spus niciodată „Ciuma Roșie”!

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Lukașenko se dă de gol: l-a capturat pe Protasevici, deturnând un avion, pentru a-i face un serviciu lui Putin! Acum își dă prizonierul pe mâna separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, să-l „interogheze” pentru că „a omorât oameni în Donbass”

* Ne râde Caucazul: România – Georgia 1-2! Cât o să-și mai roadă unghiile Mirel Rădoi pe banca naționalei de fotbal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here