Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

5
8850
Luiza Palanciuc - Mihai Șora - Dan Voiculescu

Turnătorul Dan Voiculescu își continuă campania de intimidare și jignire a lui Mihai Șora (104 ani), după ce filosoful a criticat publicarea de către Editura Academiei Române a unei cărți semnate de către „turnătorul cu ifose de intelectual”. În „episodul 2”, Varanul lovește în Mihai Șora prin soția acestuia, poeta Luiza Palanciuc (48 de ani).

Dan Voiculescu își intitulează textul, cinic și tupeist: „Un apel la respect și decență”. Respect și decență, doi termeni invocați de securistul pușcăriș, perfect-indecentul patron al Antenei 3 – asta sună ca dracu’!

Într-un text postat sâmbătă pe blog, Dan Voiculescu „dezvăluie” – are surse, că a lucrat cu Securitatea! -, profund „întristat” (!!!), că „postările pe Facebook ale unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană care îi este apropiată și care se folosește de numele lui în scopuri mici, politice și personale”.

Așa a fixat-o cu un bold, în insectarul său de Varan, pe poeta Luiza Palanciuc, soția lui Mihai Șora!

Dan Voiculescu o acuză pe doamna Palanciuc-Șora de „lipsa respectului pentru seniori” (adică pentru propriul soț!) și de „acută lipsă de civilizație”.

„Să vă fie rușine!”, încheie Dan Voiculescu, izbind cu barda sa de securist devotat dictaturii ceaușiste și „capitalismului de cumetrie” iliescian.

Textul viclean-securist al lui Dan Voiculescu

„Un apel la respect și decență”

„Am aflat zilele acestea cu tristețe că postările pe Facebook ale unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană care îi este apropiată și care se folosește de numele lui în scopuri mici, politice și personale.

Regret profund că un om ajuns la senectute este pus, fără voia lui, în această poziție ingrată. Acest om reușise să se rupă de un trecut care nu-i făcea cinste și avusese un comportament decent chiar în perioada 2004-2014, în care mulți intelectuali români și-au făcut un titlu de glorie din proslăvirea unui președinte bolnav de putere. (Numele lui nu apare, de pildă, între cei 60 de semnatari ai rușinosului «Apel al intelectualilor» din 2007, în care un politician corupt și abuziv era numit «un preşedinte pentru alte coordonate istorice».)

O persoană care ar fi trebuit să-i fie alături, să îl respecte și să îl îngrijească, a decis însă să îl transforme pe acest om de cultură într-un produs de marketing, într-un instrument pentru promovarea unor interese meschine.

Nu am știut acest lucru până în urmă cu câteva zile și îmi pare sincer rău.

Așa cum am mai spus, respectul pentru persoanele în vârstă ține de esența unei societăți civilizate. Pentru cei care se folosesc de vârstnici și abuzează de încrederea lor, am un singur mesaj: Să vă fie rușine.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

5 COMENTARII

  1. Suportam toate abjectiile fostului puscarias si turnator de cea mai joasa speta la Secu voiculescu dan alias felix motanul, talharul nenorocit care a furat poporul roman si inainte si dupa 1989 pentru ca ANAF-ul impostorilor liberali si justitia ametitului carpa ion stelian de la USR+ nu il executa pe acest nenorocit si pe fiica lui concubina de santajist trimisi la inchisoare desi este in vigoare legea confiscarii averii extinse! Infractorul voiculescu dan, rusinea varstnicilor care a demostrat la fel ca criminalul dinca de la Caracal ca infractionalitatea nu are varsta trebuia demult lasat fara banii de internet unde isi scrie toate mizeriile.

  2. Urata tara, slabe institutii!
    Ne prabusim tovarasi! Cu voi nu mai putem face nimic. Luati-va de manute si plecati! Lasati-ne ultima bruma de aer, de curatenie morala, de demnitate. Lasati-ne, macar, speranta ca fara voi vom reusi sa indreptam lucrurile. Pentru noi cei de 76 ani de oropsire securisto-comunista.
    Va rugam, luati-va sacii cu bani si plecati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here