Iohannis, păzea, se învârtoșă Orlando! „Nu cred că-și dorește să vadă ce înseamnă o replică din partea mea!”

2
3651
Orlando, Budăi, Coita, Ciuvică. Sunt nume, nu porecle!

Mihai Gâdea a organizat, la Antena 3, o ședință de linșaj profesionist la adresa președintelui Klaus Iohannis. După ce s-a făcut preș în fața premierului Viorica Dăncilă, căreia i-a înghițit toate minciunile emise telefonic, Gâdea a asmuțit haita din studio la adresa lui Iohannis.

Iar în studio, pe lângă clasicii Ciuvică & Coita, s-au aflat doi miniștri din Guvernul Dragnea-Dăncilă: Eugen Orlando Teodorovici (Finanțe) și Marius Budăi (Muncă).

Vedeta serii – un fel de hartist la un chef cu manele – a fost Orlando. Acesta și-a umflat mușcheții și s-a învârtoșat la adresa președintelui Iohannis. A fost viteaz foc, un fel de Mircea Badea în confruntarea cu motociclistul! Dar pe Vasilica, șefa, ce-a mai șlefuit-o prin dos…

Zicerile lui Orlando Teodorovici

Orlando Teodorovici
 • „România pierde prin declaraţiile preşedintelui, dar dumnealui… cred că e abordarea domniei sale… e una dintre armele din pachetul acela meschin cu care crede că va câştiga Preşedinţia.”
 • „Anul trecut a făcut declarații care au crescut costurile noastre de finanțare… Așa și acum, ne afectează ratingul de țară… cu Standard&Poors…
 • Ca şi guvern, ca şi ţară…” (Gramatica, prostovane!)
 • „Spune ce ai de spus, cum făcea şi Băsescu, şi la final de an ne întâlnim să vedem cifrele! Dar nu face uz de acest mod excesiv de a contesta la CCR. 58 de sesizări la CCR. Acesta e rolul tău ca preşedinte? O ţară nu poate funcţiona în felul acesta.”
 • „Lecţia asta de economie să o dea cui vrea, dar deja sare calul. Și nu cred că domnul președinte își dorește să vadă ce înseamnă o replică din partea… nu a unui PSD-ist… din partea mea!”
 • „Dorința domniei-sale nu este nu de a susține PNL-u’, ci de a distruge România!”
 • „Nu se dorește ca această țară să crească. Există această dorință de a distruge țara. Să vedeți câte critici vor fi și cu Fondul Suveran de Investiții – că Teodorovici fură… Ce fură Teodorovici? Sau când vom da amnistia – că se dă pentru nu știu cine. Nu e pentru nimeni, e pentru români!”
 • „Ne acuză că ducem nu știu ce la ruși… Vă dați seama ce aberații? Fură un partid politic aurul țării…”
 • „Când îi aud și pe guralivii ăia… sau guriștii din Opoziție…”
 • „O priveam cu admirație pe doamna prim-ministru cum vorbește. Are multă diplomație, dar spune lucrurilor pe nume.”

La un moment dat, a mormăit ceva și ministrul Budăi: „Domnul președinte este un om mic într-o funcție mare. Nu-și cunoaște fișa postului. Face foarte mult rău României”.

Orlando și Budăi. Două fantome bete într-o crescătorie de varani.

CITIȚI ȘI:

Iohannis, devastator: „PSD vrea să pună mâna pe rezerva de aur a României!”. „Rămâne bugetul rușinii naționale. Oferta PSD: taxe și impozite mărite”

„Încetați sabotarea Codruței Kovesi! V-ați făcut un titlu de glorie din faptul că ați denigrat-o”

2 COMENTARII

 1. Ha, ha, ha, cred ca dl presedinte tremura deja de frica lui orlando-discoteca!!! Daca-i spune orlando ceva din vasta lui experienta in discoteci moare dl presedinte de…invidie si necaz!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here