Boicot-ultimatum: PSD îl salvează pe Tudorel Toader prin neprezentare. Ministrul Justiției e presat să mai dea niște ordonanțe de urgență pro-infractori

3
2628

Conducerea PSD a decis ca parlamentarii acestui partid să nu participe la votul moțiunii inițiate de PNL și USR împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader. Urmarea: votarea moțiunii se amână, nu se știe până când.

Decizia, care paralizează lucrările Camerei Deputaților, a fost luată la propunerea lui Liviu Dragnea. Acesta boicotează lucrările plenului, dar se manifestă activ în deciziile de partid.

În absența PSD-iștilor, ședința Camerei Deputaților a fost suspendată, din lipsă de cvorum. Cel care a decis suspendarea a fost Florin Iordache, vicepreședintele Camerei. Președintele Liviu Dragnea aplică tactica tradițională: face lucrurile murdare cu mâna lui „Ciordache”, căruia i-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților.

Boicotul de azi are rolul unui ultimatum dat lui Tudorel Toader. Pe moment, acesta a fost salvat, dar tactica PSD este de a crește presiunea asupra lui. Toader a dat ordonanțe de urgență odioase, dar pentru Dragnea nu e suficient: ministrul Justiției trebuie să mai dea câteva ordonanțe, care să-i salveze definitiv pe liderii PSD de problemele penale.

CITIȚI ȘI: 

Top propagandiști pro-corupție: 1. Gâdea, 2. Ciuvică, 3. Badea, 4. Cristoiu, 5. Gușă…

3 COMENTARII

  1. Nu s-a prezentat in primul rand opozitia! UDMR a avut 13 deputati prezenti. Eu m-am saturat de ratatii astia din opozitie care sunt mai prosti si mai mincinosi ca PSD. La PSD stiu la ce sa ma astept, opozitia una spune si alta face! De la PNL , initiatorii motiunii au lipsit 9! Daca Orban se viseaza premier astia 9 trebuie dati afara imediat de PNL si mustruluiti in public sa vada cetatenii ca PNL e altfel, in caz contrar PNL ramane in opozitie ori va avea soarta PNTCD. De la habarnistii de la USR au lipsit 12! De la PMP-ul lui Tomac care in afara de a cita din basescu saracul nu e in stare de nimic au lipsit 4. De la pinocchio dottore ponta nu aveam la ce sa ne asteptam, asta e mai periculos ca dragnea, s-a laudat aseara la televiziuni ca ei voteaza motiunea, dar azi el si alti 11 de la pro-Romania nu si-au aratat partile dorsale la serviciu! La europarlamentare voi vota un independent, la prezidentiale la fel sper ca pana la alegerile parlamentare din 2020 sa apara un partid serios, nu conteaza de ce doctrina, pentru ca ratatii si frustratii astia din PNL-USR-PMP-pro-Romania nu sunt o alternativa la PSD! Pana la urma PSD va da cu oistea in gard, sigur si gardul, si oistea si tara vor fi praf, dar opozitia actuala prin modul cum s-a comportat azi a aratat ca nu e in stare nici sa-i opreasca si nici sa reconstruiasca tara dupa prapadul pesedist!

  2. Liviu Dragnea un infractor dovedit trebuie urgent debarcat pentru ca acest derbedeu lovește pur și simplu democrația in România!
    Unde vrei sa duci nenorocitule România?
    Câți romani sa mai plece din România din cauza atitudinii sfidătoare la adresa tuturor ronanilor printr-un comportament agresiv de bișnițar politic! Vreți sa ajungeți sa va ia romanii de fundul pantalonilor și sa dea cu dumneata de pământ ? Ești parca stafia lui Ceaușescu de acum 30 de ani! Dumneata știi pentru ce au murit tinerii in Decembrie 1989 pentru democrație, blestematule ! Pleacă odată din politica derbedeu politic , îți pasa doar sa nu fii condamnat la pușcărie , infractor dovedit ce ești! Cineva se întreba pe buna dreptate ,unde au fost ALDE și UDMR ? Unde sa fie , au fost absenți ! Au fost absenți, indemnizația celor care nu au fost sa li se taie in ziua in care nu au fost in sala la citirea moțiunii !
    Parlamentul este forul suprem intr-o democrație iar cei care sunt parlamentari sa știe ca ei sunt in acest parlament pentru ca romanii i-au votat ,nu s-au autopropus așa tam-nesam. Mai mukt respect pentru romanii care v-au trimis sa va reprezinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here