„Încetați sabotarea Codruței Kovesi! V-ați făcut un titlu de glorie din faptul că ați denigrat-o”

1
1901
Siegfried Mureșan

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL și purtător de cuvânt al Partidului Popular European (PPE), face apel la Guvernul României să revină la o atitudine rațională în procedura de numire a procurorului-șef european.

Mureșan somează Cabinetul Dăncilă și pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să înceteze a trăda interesele României.

Apelul lui Siegfried Mureșan

 • „Somăm Guvernul României să înceteze orice acțiune de sabotare a candidatului român la poziția de procuror-șef european. În ultimele săptămâni, ministrul Justiției și-a făcut titlu de glorie din faptul că a trimis scrisori denigratoare, privind candidatul român,
  miniștrilor de Justiție din alte țări membre ale UE. În plus, europarlamentarii PSD s-au milogit săptămâna trecută pentru a cere drept de vot în Comisia LIBE, ca să poată vota împotriva candidatului român în mod deliberat.”
 • „Săptămâna trecută, în Parlamentul European a fost o luptă în care PNL a apărat candidatul român, iar PSD a votat împotriva lui, a adresat întrebări denigratoare, a făcut tot ce a putut pentru a sabota candidatura. Cinci europarlamentari ai Partidului Național Liberal au votat în favoarea candidatului român, iar cinci europarlamentari ai PSD împotrivă. Trebuie știut faptul că PSD a votat împotriva intereselor României.”
 • „Această săptămână este decisivă. Miercuri – ședința ambasadorilor, vineri – ședința miniștrilor de Justiție, în care ne așteptăm ca ei să acționeze conform primelor două etape, cu doamna Kovesi în avantaj.”
 • „Cerem Guvernului României să facă public mandatul cu care reprezentantul României și apoi ministrul de Justiție vor participa la aceste ședințe, așa cum și noi am făcut publică susținerea pentru candidatul român, am făcut lobby pentru candidatul român, am votat-o, am promis că vom convinge Parlamentul European să o voteze și am reușit.”

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

 1. Secuii au fost asasinați de ruşi în noiembrie 2018 deci secuia Laura Codruța Kövesi este decapitată de CIA şi de BND Germania ca răspuns la lichidarea celor 25.000.000 civili germani din anul 1962, care aveau vina de a se fi născut liberi, prin cagulele negre ale fostei India sau de ale Africii de Sud. Un criminal face parte numai din crimă. Rabinii nu sunt glume dace pe pământ. Evreii sunt combaterea crimei organizate şi leneșilor pe pământ.

  De ce am avea nevoie de Băsescu şi de Procurorul Şef al UE? Doar pentru a face bani urgisind mediul privat în afacerile corecte care conduc leul mai departe spre lumina Vechiului Testament de care a bine să ții seamă când scrii termene juridice sau romane aprofundate ale nimănui. Nu am nevoie de Dinu Patriciu viu. Am nevoie de Dan Adamescu viu pe verdele Pământ.

  Cine are nevoie de drumul lung al ei? Numai cei care au măsurat Grădina Mântuitorului Isus Christos. Cine conservă ideile prin seifuri sunt prostia unui iezuit. Deci secuii şi Budapesta au murit mereu cu gândul că se salvau în grădina mea din Delaware a Americii. Gândurile bune duc lumea mai departe. Moscova e cenuşă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here