miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMainȘoșoacă e turbată pe șefii ei de partid: "Mi-e scârbă de voi...

Șoșoacă e turbată pe șefii ei de partid: „Mi-e scârbă de voi toți! Vorbiți frumos și trădați elegant. Aș umple pușcăriile cu voi și v-aș trimite la Canal pe toți! Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta ca la Operă”

-

Absența anarhistei conspiraționiste Diana Iovanovici-Șoșoacă de la mitingul AUR de sâmbătă, din fața Ministerului Sănătății, a fost urmarea unei interdicții impuse de conducerea partidului. Reacția senatoarei urlătoare s-a revărsat pe pagina sa de Facebook și a fost violentă.

Două postări ale Dianei Șoșoacă, făcute în noaptea de vineri spre sâmbătă, arată clar că interdicția i-a fost comunicată anterior (probabil vineri), reproșându-i-se limbajul „necivilizat”, care prinde doar la cetățeni „needucați”, iar acest model face partidul și nefrecventabil și îl duc într-o fundătură.

Senatoarea Șoșoacă a postat, practic, același text de două ori. Prima dată (la ora 13.46) i-a mulțumit Marinei Almășan de la TVR (fosta soție a ex-parlamentarului Victor Socaciu – PSD) pentru că „nu te-ai ascuns ca toate «năpârcile» și nu ai dat bir cu fugiții ca toți trădătorii și lașii din jur”.

Două minute mai târziu (13.48), Urlătoarea le-a mulțumit „prietenilor adevărați” pentru că – ați ghicit – „nu v-ați ascuns ca toate «năpârcile» și nu ați dat bir cu fugiții ca toți trădătorii și lașii din jur”.

- Advertisement -

A urmat un copy-paste impecabil, căci textul adresat Marinei Almășan a fost identic celui adresat „prietenilor adevărați”. Iar din acel text urla uria senatoarei față de cei care au ajuns la concluzia că stilul ei mai mult dăunează partidului decât îl ajută.

Deși nu-i numește pe „complicii”, „demagogii”, „fățarnicii”, „impostorii” și „lașii” care au enervat-o cumplit, este evident că Șoșoacă se referă la cei din preajma ei, la șefii ei de partid, singurii care au autoritatea să-i ceară să se potolească, să-și modereze discursul, să nu mai tot iasă ca păduchele-n frunte.

- Advertisement -

Finalul mesajului arată clar cui îi este adresat acesta: „Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta ca la Operă! Apropo, demagogilor, nu vă este dor de teatru, operă, serate literare? Ați luptat pentru ele, civilizaților și educaților? Vorbiți frumos și trădați elegant! Cam atât despre voi, «erudiților»!”

Mesajul senatoarei Diana Șoșoacă

„Mulțumesc prietenilor adevărați, pentru sinceritate și încredere! Mulțumesc pentru că nu v-ați ascuns ca toate «năpârcile» și nu ați dat bir cu fugiții ca toți trădătorii și lașii din jur!

Pentru toți criticii, nu am decât un mesaj: lăsați demagogia ieftină și începeți să luptați pentru țară și popor! Să vă văd eu cum veți lupta și ce atitudine veți adopta în fața călăilor și trădătorilor de neam și țară! Până una-alta, toți întăriți ceata complicilor la distrugerea țării și a poporului român! Lipsa de implicare, fățărnicia și demagogia, lașitatea și impostura vă fac complici la trădare și genocid! Mi-e scarbă de voi toți, trădătorii și ucigașii poporului român! Aș umple pușcăriile cu voi și v-aș trimite la Canal pe toți! Să munciți pentru țara la a cărei distrugere ați participat, inclusiv prin acceptarea stării de fapt și fără a lua măcar o fărâmă de atitudine împotriva nelegiuirilor! Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta ca la Operă! Apropos, demagogilor, nu vă este dor de teatru, operă, serate literare? Ați luptat pentru ele, civilizaților și educaților? Vorbiți frumos și trădați elegant! Cam atât despre voi, «erudiților»!”

„Am să vă spun cum încearcă partidele să se îmbogățească pe seama senatorilor și deputaților, cerându-le bani din salarii”

La începutul acestui an, Diana Șoșoacă a mai avut o răbufnire violentă la adresa șefilor săi de partid, și tot fără a-i nominaliza. Atunci era furioasă că i se cer „bani din salariu”, deși partidele primesc subvenții consistente de la bugetul statului.

“Am să vă spun cum încearcă partidele să se îmbogățească pe seama senatorilor și deputaților, cerându-le bani din salarii, în condițiile în care un partid primește, pe lună, pentru un parlamentar, 15.000 de euro de la statul român, iar pentru o femeie, 30.000 de euro. Partidele au din ce să trăiască, așa că nu mai cereți bani senatorilor și deputaților! Da? Nu aveți de ce! Vi se plătește de către statul român destul!”, a tunat Șosoacă într-o intervenție live pe Facebook, în urmă cu o lună.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. E din ce în ce mai CLAR: CREATURA (!) asta e… DE INTERNAT (URGEEENT!) LA „ENERVAȚI”!!!
    (Palazu-Mare, Spitalul-9, Bălăceanca, Socola: aceste stabilimente trebuie să fie… Parlamentele ȚIGNITEI!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -