Trezirea! Vicepreședinte PNL: „PSD are un joc murdar, dublu, și-l văd guvernând cu AUR din 2024”

3
558
Robert Sighiartău (stânga) n-a avut nicio problemă când președintele Iohannis a adus PSD la guvernare. Acum constată că social-democrații fac joc dublu și că din 2024 s-ar putea să ajungă în opoziție

Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL și deputat în Parlamentul României, a declarat marți că el crede că „partenerul de guvernare” PSD va face coaliție din 2024 cu AUR și că știe ce legături au aceste două partide în culise. Sunt afirmații surprinzătoare din partea unui fruntaș PNL care până acum a părut mulțumit de faptul că e la guvernare.

Acuzațiile au fost neașteptat de dure: „PSD are un joc murdar, dublu, apropo de coaliție și de parteneriat, iar eu văd PSD guvernând cu AUR din 2024. Mă bazez în primul rând pe legăturile care stau în spatele acestor partide politice, inclusiv în modul în care AUR alege să se bată cu PSD în teritoriu”.

Fruntașul liberal a remarcat câteva lucruri despre care a scris și publicația Ziaristii.com chiar marți: că AUR încearcă să-și spele imaginea pentru a se transforma într-un partid frecventabil, în perspectiva alegerilor de anul viitor. Sighiartău a spus: „PSD a început clar să se erodeze, nu mai ating pragul de 30% demult. De fapt, sunt sub 30% dinainte de a prelua guvernarea. În acest moment, din cauza lipsei de leadership, din cauza modului în care se conduc anumite ministere, politica de comunicare a Guvernului, AUR poate fi propulsat pe primul loc, este scenariul extrem de valabil. Există, pe lângă sondajele relevante la nivel național, o majoritate tăcută care la acest moment nu spune că votează cu AUR, de rușine. Eu sunt sigur că AUR poate să bată PSD, dar mai am și acum semne de întrebare legat de ceea ce se întâmplă între PSD și AUR. De-a lungul timpului, am văzut o potențare între cele două partide și cei doi lideri”.

Sighiartău a mai adăugat un lucru despre care Ziaristii.com scrie de multe luni: „Scenariul cel mai bun pentru PSD este clar, și anume ca PSD să intre în turul doi (la alegerile prezidențiale – n. red.) cu candidatul AUR, pentru că atunci domnul Ciolacu e sigur că va ajunge președinte. (…) Asta cred dânșii în acest moment și asta încerc să le spun și colegilor, că se vede de la o poștă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

* Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

3 COMENTARII

  1. PNL trebuie sa se verse in PSD. Acolo este locul bolsevicilor, fesenistilor. Tatucul lor Iohannis asta incearca sa faca din 2009 cand a fost desemnat Premierul de la Grivco.

    Atentie mare, acelasi Varan vrea sa ne mai bage un presedinte inca 10 ani. Varanul trage tare sforile sa mai degradeze Romania cu Gionel, fiu de securel si pretenar cu sorinel vanticel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here