Un tânăr a văzut un bărbat zăcând, rănit, pe trotuar. În loc să-l ajute, l-a jefuit. Ghinion: a fost prins!

1
1954

Un caz deosebit s-a petrecut miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, unde trecătorii au observat că un tânăr s-a apropiat de un bărbat rănit, care zăcea aproape inconștient pe stradă, i-a furat banii și a plecat.

În loc să-l ajute pe cel prăbușit, hoțul l-a jefuit și și-a văzut de drum. Martorii oculari s-au apropiat și au sunat la 112. Jandarmii au sosit imediat și i-au acordat primul ajutor rănitului. Pornind de la semnalmentele hoțului, indicate de trecătorii care asistaseră la scenă, jandarmii l-au descoperit pe acesta câteva străzi mai încolo, într-o mașină. L-au percheziționat și au găsit banii furați. Infractorul a recunoscut că-i furase de la victima neajutorată.

Bărbatul rănit a ajuns la spital, în timp ce hoțul a fost dus la Poliție, unde i s-a făcut dosar penal.

Comunicatul Jandarmeriei

“Pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde, zăcând pe marginea trotuarului. Era aproape inconștient. Colegii noștri s-au apropiat de el și i-au acordat primul-ajutor până la sosirea ambulanței, care fusese deja solicitată.

Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși, care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii.

Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că-i furase de la bărbatul rănit.

S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, pentru un nou dosar penal“.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.