Un om necăjit. Codrin Ștefănescu către șefii PSD: „Regret că v-am apărat de atacurile altora! Nu meritați!”

2
6319

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, e disperat: încolțit de procurori și abandonat de propriul partid, a ajuns să-și blesteme „camarazii” prin postări pe Facebook! 

De câteva zile, Codrin Ștefănescu publică zilnic gânduri negre, furioase, prăpăstioase. Marea lui supărare este că PSD nu mai luptă ca altădată cu „statul paralel”, ci lasă justiția să-și facă de cap.

Marele trădător, în viziunea lui Codrin Ștefănescu, este președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, care nu e suficient de solidar cu penalii din partid. Inclusiv cu el, care a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT, în dosarul mafiei PSD din Banat, pentru constituire de grup infracțional organizat.

Ultimele postări ale lui Codrin Ștefănescu arată angoasele în creștere ale acestuia, dublate de agramatisme stupide, gen „ați desfințat” (în loc de „ați desființat”).

25 februarie. „Vrăjeala asta… Sau nu vă plac deloc civilii?”

„Șerban Nicolae a fost desemnat candidat pentru Președintia Senatului! Așa au hotărât, prin vot, senatorii PSD. Numai noua conducere interimară a partidului se cam codește. Și vrăjeala asta că mai trebuie un vot în CEx am mai văzut-o! Păi, nu spuneați că l-ați desfințat? (!!! – n. red.) Că e competiție liberă? Sau nu vă plac deloc civilii?”

1 martie. „Apărați-vă, naibii, camarazii! Fiți alături de ei la ananghie!”

„Nu-mi vine să cred că PSD Maramureș a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea! Aveți răbdare, dragi colegi! Așteptați naibii să vedem, până la capăt, ce este și cu dosarul acesta! Nu vă delimitați atât de ușor de oameni vechi din partid, care ne-au fost alături la greu! Apărați-vă camarazii, fiți alături de ei la ananghie, arătați electoratului nostru că sunteți uniți și în momentele dificile!”

2 martie. „Începe să ne înjure propriul electorat, Marcele!”

„Noua și interimara conducere a PSD tace mâlc atunci când colegii lor, din toatā țara, sunt hingheriți la ordinul puterii. Ba mai mult, sancționează! Ca în cazul Sorinei Pintea. În schimb, vin în întâmpinarea intereselor PNL-iste cu tot felul de idei bizare: guvern de uniune națională, ba Cîțu premier, anticipate! Deja începe să ne înjure propriul electorat, Marcele! Și se pare că nu-ți pasă deloc!”

3 martie. „Regret că v-am apărat de atacurile altora! Nu meritați”

„Este incredibil cum este umilitā o femeie în România lui 2020! Care nu a primit în viața ei o amendă de circulație și nu este un pericol public. Însă halucinant este modul în care se poziționează PSD-ul condus de Ciolacu în aceste momente! Și nimeni din partid nu scoate o vorbă despre colega noastră aflată într-un moment de cumpănă din viața ei. Regret că v-am apărat ani la rândul de atacurile altora! Promit că nu mai fac asta! Pentru că nu meritați!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Barometrul IMAS pe februarie: PNL 40,7%, PSD 25,8%, USR-PLUS 13,5%. Celelalte partide sunt sub pragul de 5%

INTERVIU. Streinu-Cercel: „Acesta e un virus mai prăpădit. Mult mai agresiv e virusul gripal. În SUA sunt peste 10.000 de decese

Bântuit de șpăgi, „Genunche” zice că are „o imagine cât Casa Poporului”! Senatorul PSD îl dă în judecată pe fiul Sorinei Pintea

2 COMENTARII

  1. Oribil personaj, cu clontzul mare si capul patrat ce s-a-nvatat sa dea el verdicte in tara asta fara sa ia in considerare dezavuarile atator oameni inteligenti si valorosi. C-asa a ajuns tara asta, la cheremul clanurilor interlope !

  2. Codrin Ștefănescu e încă oripilat că Adrian Năstase a fost predat de evreii din PSD către închisoarea Jilava. Dacă îl întrebi pe Codrin de Ion Iliescu și de dosarul Mineriadelor, va spune că va fi decizia judecătorilor de caz.

    Codrin, un ins frumos în vorbe, nu face 1.000.000 dolari. Face 300 aurei de aur.
    Dacă aduce și penele gâștii de aur, e cel mai bun plângăreț în zodia cancerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.