Bântuit de șpăgi, „Genunche” zice că are „o imagine cât Casa Poporului”! Senatorul PSD îl dă în judecată pe fiul Sorinei Pintea

1
1368
Practic, două Case ale Poporului! :)

Senatorul Liviu Pop (PSD) a anunțat că-l va da în judecată pe Ionuț Pintea, fiul colegei sale de partid Sorina Pintea. Motivul: afirmațiile făcute de Pintea-junior, care a dezvăluit că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat lui Pop, în câteva tranșe, o șpagă de 50.000 de euro.

Întrebat dacă-l va da în judecată pe Ionuț Pintea, senatorul PSD, supranumit „Genunche”, a răspuns: „Bineînţeles! Săptămâna viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta. Eu am o imagine cât Casa Poporului, dacă pot să spun aşa”.

Sâmbătă, într-o serie de înregistrări video, Ionuț Pintea a povestit că în dimineața aceleiași zile s-a întâlnit cu denunțătorul mamei sale, la cererea lui Liviu Pop.

Ionuț Pintea: „Dimineață am fost sunat de către senatorul de Maramureș, PSD, Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. Am coborât la mașină, m-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu știam cu cine urma să mă întâlnesc și despre ce este vorba. (…). Am ajuns la Pizzeria M, în Baia Mare, unde după vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de înălțime, cu părul grizonant. Mi-a zis că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. Mă rog, am zis că aștept… După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama. «OK, în regulă. Despre ce este vorba?» Zice: «Știi, că de fapt eu n-am mai spus despre ceilalți bani». «Stați un pic, cum adică ceilalți bani?». Mi-a zis că a fost vorba de încă patru plăți – patru tranșe de bani, pardon -, pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. O dată 40.000 de euro, anul trecut, și o dată câte 5.000 de euro, tot către Liviu Marian Pop, bani care – am înțeles – urmau să ajungă la mama mea. L-am întrebat: «Stați, dvs. despre ce vorbiți?» Zice: «Păi, eu sunt denunțătorul». Am rămas șocat în momentul în care mi-a zis că el este Mihai Costea, denunțătorul”. 

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani.

Sorina Pintea a fost arestată pentru 30 de zile, după ce procurorii DNA au acuzat-o că ar fi primit, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Senatorul Liviu Pop, prins în caruselul șpăgilor! Dezvăluiri explozive ale fiului Sorinei Pintea: „Liviu Pop m-a rugat să mă întâlnesc cu denunțătorul mamei mele. Acesta mi-a spus că i-a dat 50.000 de euro lui Liviu Pop”

1 COMENTARIU

  1. Limbricii pitici întotdeauna se cred cu mult mai mari decât sunt ei de fapt ! Așa și cu limbricul ăsta pestilențial analfabet de Pop, auzi tu la el IMAGINE CÂT CASA POPORULUI ! Sau VORBESC CU AVOCATUL MEU ! Morții mătii de cap de dovleac mitocan ce ești, se strânge lațul în jurul amigdalitei tale, căcat cu ochi ce ești ! 👹👺😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here