marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsȘoc pentru tabăra conspiraționistă: fostul soț al doamnei Cataramă a murit de...

Șoc pentru tabăra conspiraționistă: fostul soț al doamnei Cataramă a murit de Covid. „Nu l-a răpus acestă boală, ci sistemul de sănătate românesc”, acuză Adina Alberts

-

Bancherul olandez George Alberts, primul soţ al medicului estetician Adinei Alberts, a murit vineri seară la un spital București, după ce se infectase cu noul coronavirus. În prezent, Adina Alberts este căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, unul dintre cei mai vocali conspiraționiști care neagă pericolul Covid-19. Însăși Adina Alberts a avut poziționări controversate pe tema măsurilor de combatere a pandemiei.

Moartea lui George Alberts (66 de ani) a fost anunțată chiar de fosta sa soție, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook.

Anunțul făcut de Adina Alberts

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate, nu a reușit.

Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc, care este în mare parte bolnav și plin de bube!

- Advertisement -

Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.

De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»!

- Advertisement -

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească alături de EL!”

„Unul dintre cei mai mișto oameni (șefi) cu care am lucrat în sistemul bancar”

Moartea lui George Alberts a stârnit un val de compasiune în mediul online. Mai multe persoane care l-au cunoscut, citate de Aktual24.ro, și-au exprimat regretul cu privire la tragedie.

  • „Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriott, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum două săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea!”
  • „Cea mai tristă veste pe care am primit-o în ultima vreme! Unul dintre cei mai mișto oameni (șefi) cu care am lucrat în sistemul bancar s-a stins noaptea trecută, după ce a pierdut lupta cu virusul Covid! Dumnezeu să te odihnească în pace, George!”

Acum trei luni, Adina Alberts contesta Legea carantinării: „Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi. Deschidem poarta DICTATURII?!”

În luna iulie, medicul estetician Adina Alberts a criticat cu vehemenţă legea carantinei, despre care a afirmat că „deschide poarta dictaturii” şi că „pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democraţiei”.

Adina Alberts a susţinut în manifestul ei că noua lege încalcă dreptul la proprietate şi că politicienii au mers mult prea departe atunci când au propus articolul privind carantina bunurilor.

„Legea carantinării, un început în forţă al NAŢIONALIZĂRILOR? Nicolae Ceauşescu ar fi râs cu lacrimi de ar fi fost azi printre noi”, a scris Adina Alberts.

Ea a continuat: „Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, pe scurt «Legea carantinării», pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democraţiei. Un articol din legea care s-a împotmolit, momentan, la Senat, specifică faptul că un «infectat» îşi poate pierde temporar chiar şi dreptul la proprietate, pe lângă faptul că poate fi luat cu forţa din propriul domiciliu atunci când DSP-ul o cere! Aşadar, dragii mei, întrebaţi-mă să vă întreb! Deschidem poarta DICTATURII?! Doar pentru că politicienii ne spun că dau o lege dură, pentru că «ne vor binele», că vor «să salveze vieţi»? Dar ce treabă au bunurile unui bolnav cu boala propriu-zisă?!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -