miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsPrimarul orașului Călărași a fost ucis de Covid la 59 de ani

Primarul orașului Călărași a fost ucis de Covid la 59 de ani

-

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. El fusese internat după ce a fost infectat cu coronavirus, având o formă agresivă a bolii.

Liberalul Dan Drăgulin avea 59 de ani și se afla internat la Institutul „Matei Balș” din București cu mai multe comorbidități.

Comunicatul PNL

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012-2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal, care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

A ratat finalul campaniei și a pierdut alegerile

Din cauza bolii, Dan Drăgulin nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie. Starea lui de sănătate s-a deteriorat în plină campanie, în jurul datei de 20 septembrie.

- Advertisement -

În aceste condiții, Dan Drăgulin a pierdut alegerile din Călărași, nereușind să obțină al treilea mandat. El a luat 32% din voturi, în vreme ce candidatul PSD, Marius Grigore Dulce (consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi), a avut 43%. Prezența la vot a fost de aproape 40%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -