VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț și moldovenii aduși cu autocarele în Piața Universității luptă să nu fie „îmbotnițați”. Au fost găsiți vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu'”

4
11740
Diplan și Chirilă, la tribuna din Piața Universitpății

Apar informații esențiale despre agitația de sâmbătă, din Piața Universității. Puseul anarhist, „anti-botniță”, a fost coordonat de un anume Pompiliu Diplan și de dubioasa Frăție Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Mare parte dintre cei circa 400 de manifestanți au fost aduși cu autocarele din Moldova, mai ales din județul Neamț (al cărui președinte de Consiliu Județean este PSD-istul Ionel Arsene, vechi tovarăș al lui Liviu Dragnea).

Principalul orator din Piața Universității: Mihai Silviu Chirilă, agitator de esență rusofilă sub stindardul ortodoxiei. Acesta locuiește în Piatra Neamț și este soțul judecătoarei Carmen Elena Chirilă, magistratul care a motivat în instanță că „masca are aspect de botniță și prezintă risc asupra sănătății”.

Pompiliu Diplan este conspiraționistul care deține domeniului „Starea de libertate” și care e promovat intens de Nașul TV, micro-televiziunea altui conspiraționist iresponsabil, Radu Moraru.

„Vor să ne vadă neapărat îmbotnițați”

Mihai Silviu Chirilă, soțul judecătoarei conspiraționiste din Piatra Neamț, a vânturat de la tribună, prin portavoce, cele mai tembele teorii ale conspirației. Am aflat, astfel, că „adevărații responsabili” ai „acestei catastrofe planetare” sunt cei de la „francmasonerie”, care „conduc într-un mod tiranic municipiul Piatra Neamț”!

Mai grav: Chirilă a constatat „dorința autorităților locale de a ne vedea neapărat îmbotnițați”. Cică ăsta-i cusurul primarului liberal din Piatra Neamț: „nu ne dau autorizație pentru că nu purtăm botniță la o manifestare anti-botniță”.

Dar să vedeți ce-a mai pățit Chirilă nemțeanul: „Mie, la Judecătoria Botoșani, pe holuri, mi-a spus o individă: «Nu vreau să-ți văd fața aia! Ai Covid». Și când i-am spus jandarmului, m-a amendat pe mine, fiindcă nu aveam mască”.

Tot de la Piatra Neamț, ca și Chirilă, a venit la București un autocar plin cu „răzeși ortodocși”, care să lupte eroic împotriva măștii.

Celelalte autocare cu „patrioți” au venit de prin alte părți ale Moldovei, anunță mândru strategul anti-mască Pompiliu Diplan.

„Jos musulmanu’! Jos musulmanu’! Afară! Afară! Afară din țară!”

Deși soț de judecătoare (conspiraționistă și ea, e drept), Mihai Silviu Chirilă se plânge de „abuzurile Justiției”: „Am pierdut trei procese anul acesta pentru că nu am fost primit în sala de judecată, pe motiv că am refuzat să port mască”.

Într-adevăr, o familie unită… în nerozie!

Din gâtlejurile tandemului Chirilă – Diplan au ieșit amenințări și instigări rasiste, xenofobe, discriminatorii. Laolaltă cu mulțimea, ei au strigat/scandat:

 • „Jos masoneria! Jos masoneria! Jos masoneria!” (Promotorul ideii: Chirilă)
 • „Asasinii! Asasinii! Asasinii!” (referire la Guvern, Orban, Arafat)
 • „Jos musulmanu’! Jos musulmanu’!” (Diplan și mulțimea)
 • „Afară! Afară! Afară! Afară din țară!” (Chirilă și mulțimea)

Au urcat pe scenă și nelipsiții avocați ai conspiraționismului de tip rusesc: Dan Chitic („Afară, afară / Cu virușii din țară!”, „Asasinii, asasinii!”) și Diana Iovanovici-Șoșoacă („La pușcărie! La pușcărie!”).

VIDEO: Discursurile tembele ale conspiraționiștilor din Piața Universității

https://www.facebook.com/watch/?v=2716742895252114

 

Scenetă esențială din Piața Universității

POMPILIU DIPLAN:

 • „Nucleul dur al acestei manifestații sunt aceste autocare care au venit din Piatra Neamț, din Roman, din toată Moldova!… Au mutat Moldova la București. Bravo, fraților, le-ați dat o lecție con-orășenilor mei! Unul din aceste autocare vine de la Piatra Neamț, unde am văzut cea mai mare demonstrație din provincie făcută pe tema acestei mascarade.”
 • „Ne-am minunat cu toții de cât de activi și cât de adevărați români au fost acești oameni din Piatra Neamț, care au demonstrat în fața Primăriei de acolo. Soții Chirilă… Mihai Silviu… Aplaudați-i! Soția dânsului este judecătoarea care nu acceptă măști în sala de judecată!”

(Aplauze furtunoase: „Uraaaaa! Uraaaaa!”)

 • „Merită, merită toate aplauzele, din toate inimile noastre. Îi dau cuvântul soțului.”

MIHAI SILVIU CHIRILĂ:

 • „Trăiască Justiția și să dea Dumnezeu ca toți judecătorii și procurorii din România să înțeleagă că ei acolo sunt cea mai profesională putere din stat.”
 • „Din păcate, sunt unul dintre oamenii care am pierdut trei procese anul acesta pentru că nu am fost primit în sala de judecată, pe motiv că am refuzat să port mască.”

(Se scandează: „Dreptate! Vrem dreptate! Vrem dreptate!”)

 • „Îmi apăr propria cauză, și nu cauza soției mele, care se poate apăra singură. Trăiască Justiția, dar să facă justiție, să nu facă poliție!”
 • „Vă salut din Piatra Neamț. Îi salut și pe nemțenii care au venit până aici. Ceea ce am făcut noi la Piatra Neamț a fost inspirat de ceea ce ați făcut dvs. aici. Noi am venit aici, v-am văzut, v-am ascultat, am participat cu sufletul și cu trupul alături de dvs., după care am considerat că e necesar ca acasă la noi să continuăm ce ați făcut aici.”
 • „De ce Primăria din Piatra Neamț a refuzat să ne mai dea autorizație pentru a protesta? De frică! Și de frică nu numai pentru că răsturnăm propaganda Guvernului, ci pentru că am legat această catastrofă planetară de adevărații ei responsabili – de francmasonerie, care conduce într-un mod tiranic municipiul Piatra Neamț!””

(Se scandează: „Jos masoneria! Jos masoneria! Jos masoneria!”)

 • „Din argumentările pe care mi le-a dat Primăria municipiului Piatra Neamț a rezultat dorința autorităților locale de a ne vedea neapărat îmbotnițați. Singurul lucru pentru care au spus că nu ne dau autorizație este că nu purtăm botniță la o manifestare anti-botniță!”

(Cineva din mulțime: „Imposibil!”)

 • „Și atunci mi-am dat seama că nu are nicio legătură cu drepturile omului, n-are nicio legătură cu medicina. Eu sper ca astăzi, aici, să vină un medic care să le explice românilor ce este această cârpă și care este diferența dintre această cârpă ordinară – pe care o fac cei care trafichează miliardele acestea de cârpe și le bagă în buzunare de partid – și o mască medicală, care costă cam cât trei pachete din cârpele acestea ordinare.”
 • „Toată lumea știe că această cârpă ordinară nu ajută la nimic. Ea este pusă pentru supunerea populației, este un simbol al supunerii și al ascultării față de noua ordine mondială pe care masoneria o introduce în lume. Botnița pe care vor să ne-o pună nu are nicio legătură cu medicina!”
 • „Îl acuz pe primul-ministru al României, tot Guvernul și pe Raed Arafat, de faptul că împiedică imunizarea naturală a românilor, cu tendința și cu dorința de a păstra acest virus ca instrument politic zeci de mii de ani în România!”

(Se scandează: „Asasinii! Asasinii! Asasinii!”)

 • „Îl acuz pe Raed Arafat de faptul că instigă românii unii împotriva celuilalt. Domnule Arafat, poate în Siria, poate în Fâșia Gaza, poate în alte zone ale lumii cu care sunteți familiarizat se practică așa ceva, ca oamenii să se toarne la Poliție unul pe altul.”
 • „Nu este acceptabil ca poporul român să fie transformat într-o haită de hiene care se vânează unele pe altele! Nu este acceptabil ca oameni care s-au născut creștin-ortodocși să fie înspăimântați de televiziunile ticăloase și să fie obligați să se toarne unii pe alții, să se bată și să se înjure unii pe alții!”
 • „Mie, la Judecătoria Botoșani, pe holuri, mi-a spus o individă: «Nu vreau să-ți văd fața aia! Ai Covid». Și când i-am spus jandarmului, m-a amendat pe mine, fiindcă nu aveam mască.”
 • „Cer organelor de urmărire penală să-l caute pe Arafat și să-i ceară socoteală!”

(Chirilă strigă la portavoce, în cor cu mulțimea: „Arafat arestat! Arafat arestat! Arafat arestat!”)

 • „În cazul celor care au dobândit cetățenia română, pentru fapte grave se poate reversa cetățenia română. Numai românii născuți în România nu pot să-și piardă cetățenia. Cei care fac ce face domnia-sa pot să-și piardă cetățenia și să se întoarcă de unde au venit.”

(Chirilă strigă la portavoce, în cor cu mulțimea: „Afară! Afară! Afară! Afară din țară!”)

 • „Pentru fiecare român votant, am văzut că există o fantomă a sa, care votează împotriva lui.”
 • „Sunt români care se uită la noi pe Facebook și sunt alături de noi. Dar revoluția, dragii mei români, nu se face pe Facebook! Schimbarea puterii și revoluția și apărarea drepturilor cetățenești se fac în instanțe, se face la vot… Iar dacă nu se face în instanțe și la urne, atunci se face în stradă! Nu se face pe Facebook! Ieșiți alături de noi în stradă, fraților! Ieșiți alături de noi în stradă și apărați-vă drepturile voastre și ale copiilor voștri!”
 • „Vom continua să ne opunem acestei dictaturi.”
 • „Oare cât de prost trebuie să fii să nu înțelegi că se infectează cei care poartă măști, pentru că-și slăbesc organismul?! Și asta se și dorește: să nu existe imunizare naturală a românilor și să devină sclavii acestui complot pe care masoneria și noua ordine mondială îl pun la cale împotriva întregii lumi.”

(Mulțimea scandează: „Jos masca! Jos masca! Jos masca!”)

(Diplan strigă la portavoce, în cor cu mulțimea: „Jos musulmanu’! Jos musulmanu’!”)

Diplan, Chirilă și răzeșii pierzaniei

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cam mulți basarabeni la protestul Covidioților! Și-a activat Rusia agenții pentru a produce anarhie în România?

Judecătoarea susținută pe filieră Antena 3: „Masca are aspect de botniță și prezintă risc asupra sănătății”

* Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

4 COMENTARII

 1. Doamne fereste, ce ticneala, iar politia Bucuresti le-a dat doar 4000 de lei amenda, in loc sa-i imprastie dracului de-acolo, ca n-aveau niciun fel de autorizatie pentru asa mizerie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.