joi, aprilie 18, 2024
AcasăNewsAdio nunți, botezuri și paranghelii! Orban: "Voi propune sistarea evenimentelor private. Sunt...

Adio nunți, botezuri și paranghelii! Orban: „Voi propune sistarea evenimentelor private. Sunt surse de îmbolnăvire”

-

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni dimineață, că va propune fie sistarea evenimentelor private, cum sunt nunțile și botezurile, fie limitarea lor la maximum 20 de persoane. Acestea reprezintă surse de îmbolnăvire cu coronavirus, iar mulți organizatori și participanți nu respectă regulile, a argumentat șeful Guvernului.

„Voi propune sistarea evenimentelor private. E clar că reprezintă una dintre sursele de îmbolnăvire. Sau revenirea la maximum 20 de persoane. Azi, legea este cu maximum 50 de persoane, dar sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă legea. Obiectivul nostru este sa oprim raspandirea virusului”, a declarat Orban.

Ludovic Orban îi sfătuiește pe oameni „să nu se mai ducă la nunți”.

Premierul a explicat că, pe baza analizei specialiștilor, evenimentele private – nunțile, petrecerile – reprezintă o sursă de îmbolnăvire, pentru că nu se respectă numărul de participanți și nici regulile de protecție sanitară.

- Advertisement -

„Trebuie respectate regulile pe care le prezentăm de la începutul pandemiei. Din păcate, încă există mulți oameni care nu respectă aceste reguli, iar virusul nu iartă pe nimeni”, a spus Orban.

Conform regulilor actuale, sunt permise evenimentele la care participă maximum 50 de persoane în spațiu închis și 100 de persoane în aer liber.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -