miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainUn fost șef de Poliție județeană i-a făcut fiului nuntă cu 350...

Un fost șef de Poliție județeană i-a făcut fiului nuntă cu 350 de invitați în plină pandemie. Comisarul-șef i-a mințit pe invitați și a încercat să-i intimideze pe polițiștii care au oprit petrecerea

-

350 de persoane au găsit polițiștii din Oradea la o nuntă unde fostul număr 2 al IPJ Bihor, Eugen Boc, era socru mare, relatează publicația Ebihoreanul.ro. În plină ascensiune a valului doi al pandemiei de Covid-19, când în România numărul cazurilor aproape s-a dublat în doar 10 zile, familia polițistului a considerat că nu e nicio problemă dacă adună sute de oameni la nuntă.

Sărbătoarea începuse deja de 4 ore când, la ora 21.00, un echipaj mixt compus din polițiști, reprezentanți ai ITM și ai DSP Bihor a descins la localul unde avea loc adunarea.

Comisarul-șef Eugen Boc, acum pensionar special, a dat întreaga măsură a responsabilității pe care a acumulat-o într-o viață de polițist, încercând să fugă de răspundere când a fost întrebat de lista invitaților. Ofițerul a pretins că nu are lista completă, așa că echipajul de poliție venit acolo a trebuit să se așeze la poarta sălii de evenimente și să-i legitimeze pe toți cei dinăuntru, pe măsură ce ieșeau.

Și mai grav, notează Ebihoreanul.ro, e că unii dintre nuntașii aduși de familia polițistului au fost mințiți de gazde când au întrebat dacă e în regulă și se respectă măsurile de precauție.

- Advertisement -

Tupeist, Eugen Boc a încercat să-i ia tare pe polițiștii care-și făceau datoria și a acuzat că acțiunea ar fi răzbunarea cuiva.

Patronii salonului s-au ales cu 15.000 de lei amendă, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Individul și fiul său sunt cunoscuți ca niște cai-breji în Oradea. Ebihoreanul.ro relatează că, în 2015, comisarul-șef – pe atunci încă în funcție – a trimis 100 de polițiști și jandarmi să oprească o petrecere la Hanul Pescarilor după ce fiul său, beat, făcuse scandal în toaleta femeilor, devenise agresiv și fusese dat afară din local.

- Advertisement -

Eugen Boc junior i-a amenințat pe patroni că le închide afacerea și, într-adevăr, în câteva minute s-a întors în fruntea a peste 20 de mașini și autospeciale pline de forțe de ordine trimise de tatăl său. Coordonați de fiul adjunctului IPJ Bihor, notează Ebihoreanul.ro, polițiștii au făcut ca sute de oameni să plece din club degeaba în acea noapte.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Cam mulți basarabeni la protestul Covidioților! Și-a activat Rusia agenții pentru a produce anarhie în România?

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -