miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainMirel Palada a fost prins băut la volan și a refuzat să...

Mirel Palada a fost prins băut la volan și a refuzat să sufle în etilotest. Bătăușul lui Ponta s-a ales cu un nou dosar penal

-

Mirel Palada, fostul purtător de cuvând al Guvernului Ponta, s-a ales cu dosar penal după ce, joi seara, a fost prins băut la volan de polițiști, în București, și a refuzat să sufle în etilotest, dar și să i se ia probe biologice, scrie G4Media.ro.

Sociologul celebru pentru discursul său insultător la adresa Diasporei și pentru agresivitatea atât de limbaj, cât și de comportament, s-a dovedit recalcitrat și cu polițiștii. Aceștia l-au oprit la un control de rutină și au simțit imediat că Palada duhnește a băutură. Au vrut să-l pună să sufle în etilotest, dar acesta a refuzat. Polițiștii l-au dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a i se preleva probe de sânge în urma cărora să se constate alcoolemia, dar Palada s-a zbătut din nou și a refuzat.

Mirel Palada este unul dintre “sociologii PSD” plantați în fruntea institutelor de sondare a opiniei publice. El conduce Sociopol. Unul dintre liderii actuali ai partidului, Vasile Dâncu, a fondat IRES, de care e legat în continuare chiar dacă, formal, a vândut afacerea. Fost strateg al PSD, Alin Teodorescu este și el legat de IMAS, un alt institut sociologic. În sfârșit, Marius Pieleanu, sociologul de casă al Antenei 3 și al lui Dan Voiculescu, este șef la Avangarde, institutul care, împreună cu CURS-ul lui Iosif Buble (soțul deputatei Diana Tușa – PSD) a realizat pe 27 septembrie și singurul exit-poll de la alegerile locale.

Mirel Palada are dosar penal și pentru că, în septembrie 2017, l-a bătut în studioul postului B1 TV pe senatorul Mihai Goțiu, de la USR. Palada, nemulțumit că preopinentul în contra verbal în emisiune, l-a dat pe acesta cu capul de masă, spărgându-i nasul.

- Advertisement -

În mesajele sale publice, atât când era purtătorul de cuvânt al Guvernului Ponta, cât și ulterior, Palada s-a făcut remarcat pentru agresivitatea de limbaj la adresa mișcării anticorupție (#Rezist) și a Diasporei.

Prins de revista „Newsweek” că s-a înfruptat din programul POSDRU când era ofițer de presă al lui Ponta, Palada a fost dat afară din această funcție după ce a scris pe contul său de Facebook: “Și uite așa mai frigem niște purceluși anti-guvernamentali la proțap și le dăm block și mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaților care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la «Gândul», iar înainte fusese la Hotnews, și care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoșilor, nici nu știți câtă plăcere îmi provocați!“.

Îi jignește constant, atât pe pagina sa de Facebook, cât și în studioul România TV, unde e nelipsit, pe românii din diaspora.

- Advertisement -

Astă-primăvară, când PSD și presa de partid a răspândit zvonul că românii din străinătate s-ar întoarce masiv în țară de teama epidemiei, Palada scria obscen pe Facebook: “Un număr mare de diasporezi s-a întors în ţară. Sute de mii. Poate chiar milionul. Încă nu ştim exact câţi. Încă numărăm. După ce au dat m… ţării şi locuitorilor ei, pe care-i consideră nişte bătrâni ştirbi şi primitivi, acuma a dat brusc dragostea de patrie peste ei, când a început să fie groasă situaţia. Diaspora clamează de ceva timp o moralitate deosebită. Ei sunt miezul la gaură, ei sunt fruncea în toate. În mintea lor plină de muci şi de principii împrumutate de pe Facebook şi de la deontologi, ei sunt cei mai foarte superiori şi cei mai foarte perfecţi. Un soi de semizei ai României. Ani de zile, au avut tupeul să ne dea lecţii. Ani de zile, au avut tupeul să clameze că au dreptul să decidă ce trebuie să se întâmple în ţară. Ani de zile, au fost folosiţi de servicii drept masă de manevră pentru a pune ce preşedinte trebuie, nu ăla care ieşea la vot de fapt. Iar acum, după ani de zile în care ne-au dat muie şi au făcut pe perfecţii, acuma s-a dovedit că ei sunt de departe mai iresponsabili, mai superficiali, mai puţin disciplinaţi, mai puţin pregătiţi pentru criză şi mai ales mai lipsiţi de moralitate decât românii din ţară. Vă place cum v-au dat m…? Înghiţiţi repede, că mai vine un rând de muie. Cu coronavirus. Înghiţiţi repede, să vină tura a doua…“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce face spume Gâdea: Clotilde Armand taie finanțarea Antenei 3 și cere înapoi banii dați ilegal de Tudorache

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Primul proces dureaza de multi ani, si va dura pina la prescriere!!!
    Asta va fi si mai simplu. Nu i s-au luat probe, va nega ca a fost beat, va acuza ca a fost agresat, mai sar vreo 2-3 martori, niste avocati buni de gura, judecatori din fratia lor si gata.
    Are dovada de condus 30 de zile si peste 30 de zile militianul ce l-a oprit se duce in persoana cu carnetul cu scuze si lada da whiskey…
    Nu va face nici o zi de inchisoare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -