Un mincinos din conducerea ALDE: „Justiția nu i-a găsit nicio vină lui Corlățean”. De fapt, Senatul a refuzat să-i ridice imunitatea!

1
1906
Cătălin Harnagea

Cătălin Harnagea, fost director al SIE, în prezent membru în Biroul Politic Executiv al ALDE, a creat o diversiune mizerabilă la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor. Complici: moderatorul și senatorul Robert Cazanciuc (PSD). Miza: „spălarea” senatorului Titus Corlățean (PSD).

Politrucul din partidul lui C. A. C. P. Tăriceanu a afirmat, în mod profund mincinos: „După problemele care au apărut la votul din Diaspora, în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014, domnul Titus Corlățean și-a dat demisia, iar procurorii au deschis un dosar pe numele său. Au trecut, iată, aproape 5 ani, iar Justiția l-a exonerat de orice vină. Înseamnă că domnul Corlățean e nevinovat, pentru că dosarul său n-a avut nicio confirmare în Justiție. Dacă i s-ar fi găsit vreo faptă ilegală, domnul Corlățean ar fi fost trimis în judecată și, probabil, condamnat. Dar nu e cazul, ceea ce dovedește că n-a comis nicio ilegalitate”.

Moderatorul Radu Tudor a acționat ca un complice al mincinosului: nu i-a atras atenția acestuia că livrează publicului un neadevăr. Doar istoricul Vlad Nistor (PNL) a făcut corecția necesară, printre vociferările „inamicilor” din studio.

Adevărul e că Titus Corlățean nici n-a primit vreun certificat de bună-purtare de la procurori, nici n-a fost declarat nevinovat de vreo instanță. Justiția pur și simplu nu s-a pronunțat în cazul său. Iar motivul e simplu: majoritatea PSD-ALDE din Senatul României a refuzat să-i ridice imunitatea parlamentară lui Corlățean. Solicitarea DNA în acest sens a fost respinsă.

Prezent în studio, senatorul Robert Cazanciuc (PSD) a tăcut ca peștele, acoperind minciuna lui Harnagea, deși știa bine care e adevărul. Cazanciuc a votat împotriva cererii DNA, respectiv în apărarea imunității colegului său de partid Titus Corlățean, atât în Comisia juridică a Senatului, cât și în plenul acestei Camere a Parlamentului.

CITIȚI ȘI:

* Aici sunt banii dumneavoastră! Nu la austrostrăzi, ci la Bogdan Chirieac. Cât a încasat DC News de la CNAIR

* Tăriceanu ţine morţiş să ajungă lângă Dragnea. Obstrucţionează ancheta în cazul violatorilor dreptului la vot în Diaspora şi sabotează funcţia prezidenţială

* I-aţi văzut şuncile lui Tăriceanu la Cotroceni? Merită toate şpăgile din lume! Arată traiul de nabab pe banii statului

În căutare de candidat, PSD îl testează pentru prezidențiale nu doar pe Gâdea, ci și pe un actor violent anti-occidental

* Propaganda rusă mizează pe prezidențiabilul Dan Puric – „un suflet cald, român până la ultima celulă, entuziast, expresiv și cuceritor”

Pe sociologul de casă al PSD l-au lăsat nervii: „Să moară cretinii ăștia care mă critică! Dobitocii!”

Îi dăm în cap lui Pieleanu cu sondajele sale mincinoase! Un impostor al sociologiei: a umflat scorul PSD cu 10-17%

Ludovic Orban: „Ne mai trebuie 30 de voturi pentru a dărâma Guvernul Dăncilă. Avem discuții încurajatoare cu parlamentari de la PSD și ALDE”

Înjurătura spurcată a unui consilier județean PSD la adresa unui român din Diaspora

Să râdem de mincinoși! „PSD ia cel puțin 40%, PNL sub 19%, USR sub 12%, ALDE peste 12%, Băsescu și Ponta nu fac 5%”

PSD a furat Opoziției cel puțin două locuri în Parlamentul European. Păgubite: PNL și USR-PLUS

Mircea Badea suferă cumplit pentru că poporul român „l-a trecut pragul pe Băsescu și nu l-a trecut pragul pe Tăriceanu”

VIDEO. Halucinațiile lui Cristoiu: „Mihai Gâdea va fi candidatul PSD la prezidențiale. Are șanse foarte mari să câștige. E patriarhul PSD-iștilor”

Nu mai scapă violatorii dreptului de vot în Diaspora: DNA a intrat pe fir, Meleşcanu şi Carmen Dan au încurcat-o!

Dragnea și Dăncilă „au scos țara din noroaie”… dar ministrul lor împinge mașina prin mocirlă

Deputată PSD supărată pe popor: „O beție oarbă a multor oameni cărora Liviu Dragnea nu le-a făcut niciun rău, ci poate le-a făcut bine”

Meandrele politicii: Băsescu a votat ca Rareș Bogdan, cel care l-a criticat aspru ca ziarist, să-i fie șef la PPE

O „Piţi” a lui Gabi Oprea şi Onţanu, paraşutată de Firea şefă de spital! Are 26 de ani şi ZERO legături cu Sănătatea

Rareş Bogdan anunţă mazilirea primarului PNL din Târgu-Jiu, care „a făcut pact cu ALDE”

Șantajul lui Tăriceanu a devenit troc: PSD nu-l dă pe mâna DNA pentru șpaga de 800.000$, el nu aruncă în aer guvernarea

„Curățenie” à la Dăncilă: a scos din Guvern un condamnat în primă instanță (Vâlcov) și a angajat un condamnat definitiv (Borza)!

Diversiunea lui Carmen Dan: face pe „mama răniților” de la inundații ca să acopere moartea polițistului prost înarmat

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here