joi, mai 30, 2024
AcasăPoliticăDeputată PSD supărată pe popor: "O beție oarbă a multor oameni cărora...

Deputată PSD supărată pe popor: „O beție oarbă a multor oameni cărora Liviu Dragnea nu le-a făcut niciun rău, ci poate le-a făcut bine”

-

Frustrarea dă în clocot în PSD, după umilința pe care poporul român a aplicat-o, pe 26 mai, partidului-stat. Tot mai multe voci, injurioase sau isterice, îi ceartă pe românii cei ingrați și nerecunoscători.

Elena Hărătău, deputat PSD de Bacău, și-a mestecat frustrarea și a dat publicității un comunicat tembel, plin de jigniri, un fel de blestem la adresa românilor care s-au bucurat de condamnarea lui Liviu Dragnea.

Elena Hărătău (55 de ani) a fost directoare a Școlii Generale nr. 8 din Bacău. Ea a intrat în Parlament în locul lui Gabriel Vlase, numit director al SIE.

- Advertisement -

Ca profesoară, face cam multe greșeli de limba română, culminând cu un dezacord penibil: „tot ceea ce a realizat Guvernul și majoritatea parlamentară…”. Bonus: cuvântul „semăn”, care nu exidtă în DEX. Există „seamăn”, „semeni, nu însă „semăn”!

Din comunicatul deputatei PSD nu lipsesc minciuni sforăitoare, precum aceasta: „… oameni cărora Liviu Dragnea nu le-a făcut niciun rău, ci poate le-a făcut bine, prin măsurile luate de PSD privind creșterea salariilor, a pensiilor și a alocațiilor copiilor!”.

Comunicatul deputatei Elena Hărătău

„«Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor», spune un vechi proverb românesc, pierdut în negura veacurilor. Nu mi-a fost dat niciodată până acum să văd atâta bucurie pentru răul unui om, așa cum s-a petrecut în aceste zile! S-au proferat cuvinte și expresii cu mult sub demnitatea umană, la adresa unui om oricum căzut!

- Advertisement -

Această euforie națională arată groaznic! Să te bucuri de moartea unui om, de condamnarea cuiva, de răul făcut altui semăn al nostru, acestea demonstrează urâțenia sufletească și spirituală a acelor oameni, lipsa lor de bun-simț și de frică de Dumnezeu! Am auzit vorbe extremiste și îndemnuri la violență, conform principiului «să ne facem singuri dreptate», ca și cum justiția nu ar fi dat verdictul așteptat de mase!

Campania instigatoare de demonizare și stigmatizare a lui Liviu Dragnea, mai mult ca om decât în calitatea sa politică, orchestrată în primul rând de «curatul» președinte Iohannis, și-a atins până la urmă scopul! Și a declanșat fiesta națională! O veselire fără noimă, o beție oarbă a multor oameni cărora Liviu Dragnea nu le-a făcut niciun rău, ci poate le-a făcut bine, prin măsurile luate de PSD privind creșterea salariilor, a pensiilor și a alocațiilor copiilor! Dar ce mai este firesc, normal, uman, în societatea românească?…

Am auzit, de duminică încoace, propoziții bucuros-grobiene, de tipul «Ne-am luat țara înapoi»! Și multe alte grosolănii și bazaconii, venite nu doar din partea mulțimii bucuroase de căderea «regelui», ci și a liderilor politici. S-au spus inepții și aberații cât pentru zece ani de acum înainte! Faptul că o anumită formațiune politică, de care nu a auzit nimeni practic în țară, a înregistrat un scor astronomic nu mai trebuie să mire pe nimeni! Faptul că tot ceea ce a realizat Guvernul și majoritatea parlamentară PSD pentru români în ultimii doi ani și jumătate nu a contat, este o altă ciudățenie a României moderne…

În schimb, doar condamnarea lui Liviu Dragnea a fost importantă pentru actorii îmbătați cu șampania răului din aceste zile! Spiritul justițiar al celor care au sărbătorit s-a transformat, din păcate, într-unul malefic, cu o sete de răzbunare medievală, total dăunător societății românești! Sper totuși că, după ce va trece această euforie macabră, românii își vor reveni cu picioarele pe pământ și vor fi capabili să analizeze obiectiv și echidistant tot ceea ce se va întâmpla în viitor!”

CITIȚI ȘI:

* Meandrele politicii: Băsescu a votat ca Rareș Bogdan, cel care l-a criticat aspru ca ziarist, să-i fie șef la PPE

O „Piţi” a lui Gabi Oprea şi Onţanu, paraşutată de Firea şefă de spital! Are 26 de ani şi ZERO legături cu Sănătatea

Rareş Bogdan joacă tare în PNL. Îl critică pe Orban şi întinde mâna USR-PLUS. „Au greşit cei care au crezut că au apelat doar la un nume cu notorietate, care nu se va implica după campanie”

În căutare de candidat, PSD îl testează pentru prezidențiale nu doar pe Gâdea, ci și pe un actor violent anti-occidental

Rareş Bogdan anunţă mazilirea primarului PNL din Târgu-Jiu, care „a făcut pact cu ALDE”

L-au prins pe criminalul poliţistului, la 4.45 dimineaţa. A fost împuşcat de trei ori şi va fi operat

Șantajul lui Tăriceanu a devenit troc: PSD nu-l dă pe mâna DNA pentru șpaga de 800.000$, el nu aruncă în aer guvernarea

Vor fi date afară și pițipoancele lui Vâlcov: șefa Fiscului și cea a Casei de Sănătate

REVOLUȚIA VOTULUI. Darius Vâlcov, calamitatea „programului de guvernare”, a fost forțat să plece din Guvern

„Curățenie” à la Dăncilă: a scos din Guvern un condamnat în primă instanță (Vâlcov) și a angajat un condamnat definitiv (Borza)!

Diversiunea lui Carmen Dan: face pe „mama răniților” de la inundații ca să acopere moartea polițistului prost înarmat

Îi dăm în cap lui Pieleanu cu sondajele sale mincinoase! Un impostor al sociologiei: a umflat scorul PSD cu 10-17%

Să râdem de mincinoși! „PSD ia cel puțin 40%, PNL sub 19%, USR sub 12%, ALDE peste 12%, Băsescu și Ponta nu fac 5%”

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Alt dezacord frumos: „Să te bucuri… acestea demonstrează…”! Și un minunat pleonasm: „…firesc, normal…”. Chiar dacă e o apoziție aici, tot pleonasm se cheamă.

  2. S-avem pardon (vorba lui Caragiale ) tovarasa PSD-ista ! Pe 26 mai 2019 s-a exprimat democratic, prin vot adica , indignarea a peste 6,3 milioane de romani impotriva betivilor PSD-isti .Cei ce sufera de Betia Puterii dupa ce au cistigat ultimile alegeri parlamentare ! MUIE PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -