Un căpitan de jandarmi conspiraționist a murit de Covid la 43 de ani. Acum o lună scria: “Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?”

6
30090

Ionuț Câmpean, un căpitan de jandarmi de la Sibiu, a decedat miercuri, 28 octombrie, la doar 43 de ani, din cauza infecției cu coronavirus. Jandarmul fusese, până acum o săptămână, unul dintre contestatarii vehemenți ai pandemiei și vajnic susținător al teoriilor conspirației, scrie publicația locală Turnul Sfatului. Începând din 23 octombrie, după ce a ajuns la spital în stare gravă, Câmpean și-a schimbat părerea cu 180 de grade și a început să-i sfătuiască pe oameni să se protejeze, că nu e de glumă. Pentru el, trezirea la realitate a fost însă prea târzie.

Fake propagat, la începutul lunii octombrie, de jandarmul decedat din cauza Covid

Pe 12 octombrie, căpitanul Câmpean își bătea joc – printr-un mesaj agramat – de cei care poartă mască de protecție: “Pentru cei cu creieru’ la ei viața merge înainte… Pentru restu masca”. Postarea sa de pe Facebook era cu atât mai gravă, cu cât jandarmul, ca om al legii, era chemat să vegheze tocmai la respectarea măsurilor de precauție și sancționarea celor care le încalcă!

Pe 14 octombrie, un alt mesaj bănuitor, în același stil agramat, arogant și jignitor: “A dracu treabă nu are COVID nici unu de la fabricile astea din sibiu săraci ați fost săraci rămâneți!”.

Pe 10 octombrie, un îndemn în ton cu propaganda conspiraționistă a la Cezar Ionașcu: “Trăiți vă viața liniștiți și liberi!”. Într-o altă postare, el își arăta susținerea pentru Dan Bittman și teoriile sale conspiraționiste.

În urmă cu o lună, tot Ionuț Câmpean posta alt comentariu disprețuitor, acuzându-i pe cei bolnavi că sunt mituiți ca să pretindă acest lucru: “Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?”.

Pe 6 octombrie, jandarmul punea un mesaj de un cinism cutremurător: „Păi dacă s-au curățat azi 70 de Covid, înseamnă că s-au eliberat paturile la ATI! Logic, nu?”.

Din postările sale de pe Facebook reiese că ofițerul era fan PSD și credincios practicant.

Ultimul mesaj ostil a fost pus pe 20 octombrie: “Să vă iau pe genunchi cu teroarea!”.

Apoi s-a îmbolnăvit și, pe 23 octombrie, a fost internat la Spitalul de Urgență Sibiu. Pe 26 octombrie posta pe Facebook pentru ultima oară un mesaj teribil (și îngrozitor de agramat): “O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejațivă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și nam câștigat nimic încă în lupta cu boala!”.

Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, a rezumat sec deznodământul: “Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate, a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

6 COMENTARII

  1. Unul care, din pacate pentru el si pentru ceilalti, nu s-a protejat si nu i-aprotejat nici pe ceilalti pentru ca, pur si simplu, nu a crezut. Cand s-a convins a fost prea tarziu…Dar, fan psd si credincios de-ala care pupa oase.. la ce sa te astepti? Oarecum, trist dar adevarat, a primit singur, de la soarta, confirmarea de care avea nevoie…

  2. Di agnostic -ul a fost dat de un test PCR care testează orice altceva numai virusi nu. Cum de monstrați într-o Instanță de Drept Comun existența unui virus din moment ce nici unul nu este izolat, mai ales că există dovadă științifică, nu pseudo-științifică, testabilă demonstrabilă repetabilă, că simptomele sînt cauzate de undele 5G?

    • Metoda PCR descopera orice secventa ADN, indiferent de originea ei. Deci inclusivi virusi. Problema este ca este lent, foarte lent chiar daca este extrem de precis.
      Asa cum a avertizat si Bill Gates era nevoie de teste rapide (asa ca ID Now de la Abbott sau Vivalytic de la Bosch), In Romania a primat insa cuvantul fiului unui criminal si al unui afacerist notoriu. PSD a facut singurul lucru pe care il cunoste – SABOTEAZA. Un medic exceptional ca Victor Costache a fost sabotat, umilit pus pe fuga de banda de impostori,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here