Un candidat PSD din „echipa Firea” îl laudă, involuntar, pe Nicușor Dan și-l critică pe Grindeanu! „Bucureștenii încep să prefere STB, în dauna serviciilor Metrorex”

5
428
Gabriela Firea - Marian Artimon

Marian Artimon, PSD-ist din echipa Gabrielei Firea pentru Consiliul General al Capitalei, i-a adus un elogiu involuntar lui Nicușor Dan, actualul primar din București și favorit să obțină un nou mandat. El a lăudat creșterea confortului din autobuzele și troleibuzele STB (fosta RATB) și a criticat scăderea calității serviciilor la Metrorex!

Marian Artimon este președintele USLB (Unitatea – Sindicatul Liber Metrou) și consilier general la Primăria Capitalei, din partea PSD. Tot pe lista PSD candidează, pe o poziție eligibilă, pentru un nou mandat, în echipa Gabrielei Firea.

De altfel, Artimon îi face campanie intensă Gabrielei Firea, pe care a invitat-o recent la sediul sindicatului și a coborât-o în subteran. În urmă cu mai bine de o lună, același Artimon îi făcea campanie medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul de atunci al alianței PSD-PNL.

Firea, Artimon și alți sindicaliști de extracție PSD-isă, la metrou

Într-o serie de declarații făcute pentru site-ul Bugetul.ro, Marian Artimon l-a lăudat, fără să-și dea seama, pe actualul primar Nicușor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea. El a criticat politica Metrorex (companie administrată de Ministerul Transporturilor, condus din 2021 de PSD-istul Sorin Grindeanu) și a avut cuvinte de apreciere, cu oarecare invidie, față de creșterea confortului în noile autobuze și troleibuze ale STB (societate administrată de Primăria Capitalei, unde primar e Nicușor Dan din 2020).

Marian Artimon despe STB: „Suntem concurați, mai nou, prin prisma faptelor, și de către STB.Oamenii au adus mașini și troleibuze noi și constatăm că există trasee pe care bucureștenii încep să prefere STB, în dauna serviciilor Metrorex și în ciuda aglomerației din trafic. În zona Străulești, spre exemplu, concurența se simte deja, iar Metrorex a pierdut mulți călători. Oamenii preferă confortul din noile troleibuze intrate în trafic și apreciază faptul că există două noi linii ce leagă zona lor de Piata Unirii și apelează mai nou la STB”.

Marian Artimon despre Metrorex: „Îi avertizez pe bucureșteni că, în aceste condiții, călătoria cu metroul se va înrăutăți. Deja resimte această realitate și bucureșteanul de rând. Intervalul de succedare al trenurilor de metrou e mare, de cele mai multe ori de 10 minute și mai bine, tocmai fiindcă numărul de trenuri în exploatare este sub cel necesar. Apoi, gradul de confort a scăzut. Noile garnituri promise întârzie, se pare fiindcă nu există banii necesari. Toată lumea știe că durează cel puțin 6 luni testarea noilor garnituri până la intrarea lor în serviciu. Dacă ar sosi acum măcar 6 garnituri noi, am putea spera ca de la 1 ianuarie să circulăm mult mai bine. Dar nu se va întâmpla asta!”

Candidata Gabriela Firea în vizită la sindicatul de la metrou, prin mijlocirea liderului Marian Artimon

A fost mâna dreaptă a mafiotului Ion Rădoi

Marian Artimon este consilier general la Primăria Capitalei din decembrie 2023, când a preluat mandatul deținut până atunci de Aurelian Bădulescu (plasat între timp, de coaliția PSD-PNL, la Curtea de Conturi).

Artimon a mai fost însă consilier general în Consiliul General al Municipiului București (CGMB) și în perioada 2016-2020, când primăriță era Firea.

Mai mult, în „admninistrația Firea”, Marian Artimon a fost și reprezentantul Adunării Generale a Acționarilor la STB, precum și la alte cinci companii municipale din subordinea Primăriei, controlate de Firea, de la Agrement la Protecție Civilă și Tehnologia Informației.

Gata, rezolvă Firea și problemele de la metrou! Artimon primește cu bucurie prețioasele indicații

Pe vremea când sindicatul de la Metrorex era condus de sinistrul Ion Rădoi (fost deputat și senator PSD) și se comporta ca o facțiune mafiotă, Marian Artimon era secretar general – mâna dreaptă a lui Rădoi. Artimon era unul dintre cei 5 membri ai nucleului dur al USLM, făcând parte din Biroul Permanent. Numele său apărea pe toate documentele oficiale ale sindicatului, imediat după cel al președintelui Ion Rădoi.

Artimon se numără și printre cei trei administratori care au grijă de finanțele firmei deținute de sindicat – Sindomet Servcom SRL, companie care multă vreme a căpușat sălbatic compania Metrorex, profitând de numeroasele complicități politice.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Citiți „ziariștii”! Acest articol nu poate să apară pe site-urile de dezinformare si manipulare HaHaNews, G4Mimi sau Zoaie.comă, sau va fi cenzurat la ordinul celor care le platesc solda de „jurnalisti” mafiilor media. Presa media web e o mare cloacă de interese obscure și complici ai mafiilor din partide și Justite, pentru a distrage adentia de la adevaratele probleme ale românilor – regimul criminal, exodul in masa, imbuibarea criminalilor din „partide”, saracia lucie etc etc.

  2. Dealerul lui Vlad Pascu, scăpat de închisoare. Motivarea judecătorilor: E tânăr şi a vrut doar să se dea mare pe Instagram

    pacurariu: „CINE NU E INFRACTOR INSEAMNA CA E PROST !”

  3. Radu Mazare scapa din puscarie, decizie definitiva a Tribunalului Ilfov

    SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT, NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI SI NE LUAM ‘justitia’ ADICA TOATA PUTEREA”

    S-A INSANATOSIT ‘justitia’. ESTE IARASI CE A FOST SI MAI MULT DE ATAT !

  4. de a face lucruri bune si urgente pentru bucuresteni, Nicușor Dan s-a luptat sa limiteze captivitatea sa cauzata de pesedistii din primarie si societatile consiliului general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.