Ucrainenii i-au dat definitiv cartonașul roșu arbitrului invadator Șemetov. A arbitrat în liga 2-a și în Cupa Rusiei, acum fluieră în iad

0
1391
Daniil Șemetov - arbitru, obuzier, mort pe pământ ucrainean, ca invadator

Jale mare în fotbalul din Rusia, după ce armata ucraineană l-a lichidat, în Donbass, pe arbitrul Daniil Iurievici Șemetov (31 de ani). Primul anunț a fost postat chiar pe site-ul Federației Ruse de Fotbal, pe 7 iulie 2023.

În anunțul Federației de Fotbal de la Moscova se arată că „fluierașul” și-a început activitatea în sezonul competițional 2019-2020. De atunci și până la plecarea sa pe front a condus, ca arbitru, 41 de dispute în liga 2-a rusă și 5 în Cupa Rusiei.

Mesajul sec al oficialilor de la Moscova: „Federația Rusă de Fotbal exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Daniil Șemetov și va oferi asistența necesară familiei arbitrului”.

Invadatorul avea 31 de ani și provenea din orașul Ulianovsk, locul de naștere al celebrului lider bolșevic Vladimir Ilici Lenin (Ulianov, pe numele său adevărat).

Conform paginii de pe VKontakte a instituției bugetare municipale „Școala sportivă «Start», Stadionul «Start»”, Șemetov s-a ocupat și cu antrenarea unor „cavaleri ai fluierului” aflați la început de drum în cadrul Centrului de Arbitri din Moscova.

Tot de-acolo aflăm că arbitrul lichidat în Ucraina a fost comandant al unei divizii speciale de obuziere a Kremlinului. A rezistat pe câmpul de bătălie până la începutul lunii iulie, când artileriștii lui Zelenski i-au „acordat” un cartonaș roșu care l-a scos definitiv atât din arbitraj, cât și din „operațiunea militară specială” putinistă.

Daniil Șemetov va fi înmormântat luni, 10 iulie, în Ulianovsk. Locuitorii urbei leniniste își vor putea lua adio de la el pe stadionul „Start” din districtul Zavoljski, situat pe Strada Victoriei nr. 35.

Conform site-ului Sportbox.ru, ultima partidă arbitrată de Șemetov înainte de înrolare a avut loc pe 26 septembrie 2022, la cinci zile distanță de la intrarea în vigoare a decretului privind „mobilizarea parțială”. Atunci, el a condus un meci din liga 2-a rusă, Torpedo-Vladimir – Murom (scor 1-4), unde a scos din buzunar două cartonașe galbene și unul roșu.

Pe 14 septembrie 2022, Șemetov condusese de la centru și un duel din Cupa Rusiei, Zenit Ijevsk – Himik-Avgust (scor 5-1), în care a acordat 10 cartonașe galbene.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

* Răzbunătoare, Firea a făcut presiuni asupra purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, după ce acesta criticase dur fariseismul și cruzimea clanului Pandele-Firea în „azilele groazei” din Voluntari

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Clanul Pandele-Firea a descoperit vinovatul pentru „azilele groazei” din Voluntari: Nicușor Dan! Bolboroseala ineptă a primarului din Voluntari. Cică primarul Capitalei e plătit de străini să distrugă Bucureștiul!

* Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

La inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila, făcut de japonezi și italieni pe banii UE, Ciolacu a ținut un discurs cu iz suveranist, proclamându-l „un simbol al patriotismului economic” și „un proiect reușit al României”

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

* Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here