Cum descrie Pandele evacuarea bătrânilor din „azilele groazei”: „Am avut impresia că au intrat rușii peste noi”. El crede că rușii vin „cu Salvări”, nu cu tancuri!

1
1373
Gabriela Firea și Florentin Pandele, într-o vacanță la Antalya. Aolo or fi văzut că au venit rușii... la plajă și la cumpărături!

Dezvăluirea ororilor din „azilele groazei” din Voluntari a activat mediatic cele două căpetenii ale clanului Firea-Pandele, care de-a lungul anilor a croșetat țesătura criminală căreia i-au căzut victime zeci de bătrâni cu mari probleme de sănătate. Gabriela Firea și Florentin Pandele au dat buzna pe toate televiziunile posibile, regurgitând minciunile prin care încearcă să se salveze.

Printre cei acuzați de Florentin Pandele că „fac tot posibilul s-o decimeze pe Gabriela Firea” se numără și Digi 24, una dintre puținele televiziuni care au menționat legăturile toxice dintre fosta primăriță a Capitalei și multe personaje implicate în mafia care a maltratat bătrânii din „azilele groazei”.

O echipă de la Digi 24 s-a deplasat la sediul Primăriei din Voluntari, unde Pandele i-a acordat un scurt interviu în scandalul ororilor din cele trei centre de bătrâni din Voluntari și Afumați. Pandele a lansat acuzații la adresa televiziunii, dar și a USR – „răul României”, care ar fi „orchestrat” o campanie de discreditare a soție sale, Gabriela Firea.

Pandele a repetat că nu știa despre existența „azilelor groazei” din orașul pe care-l conduce de 23 de ani.

Mi mult, el a catalogat drept „un spectacol foarte bine pus la punct” momentul descinderii anchetatorilor la centrele de bătrâni. Pandele a spus că atunci când forțele de intervenție au descins la cele două cămine din Voluntari pentru a-i scoate de acolo pe oamenii abuzați, el era plecat din țară, iar când s-a întors a văzut „un spectacol”.

Florin Pandele: „Eram plecat. M-am întors și am avut impresia că au intrat rușii peste noi. Mașini, Salvări… – un spectacol foarte bine regizat”.

Afirmația se vrea spectaculoasă, dar e profund ticăloasă. Pandele crede – și le spune și altora – că dacă „vin rușii peste noi”, o fac cu „mașini, Salvări”, ca la un accident de circulație, nu cu tancuri și avioane de luptă!

În plus, afirmația lui Pandele e și diversionistă. El caută să mute problema pe intervenția forțelor de ordine la cele două azile de bătrâni din Voluntari, când de fapt problema e situația dramatică din acele azile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

* Răzbunătoare, Firea a făcut presiuni asupra purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, după ce acesta criticase dur fariseismul și cruzimea clanului Pandele-Firea în „azilele groazei” din Voluntari

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Clanul Pandele-Firea a descoperit vinovatul pentru „azilele groazei” din Voluntari: Nicușor Dan! Bolboroseala ineptă a primarului din Voluntari. Cică primarul Capitalei e plătit de străini să distrugă Bucureștiul!

* Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

La inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila, făcut de japonezi și italieni pe banii UE, Ciolacu a ținut un discurs cu iz suveranist, proclamându-l „un simbol al patriotismului economic” și „un proiect reușit al României”

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

* Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

 1. A inceput sa se organizeze si famiglionul ca prea i-au prins cu nadragii-n vine. Tovarasica Cora Munteanu, care cica ar lucra la televiziunea famigliei Firea-Pandele de Voluntari a scris deja pe Facebook:

  „Cred că domnu Ciolacu a cam început să exagereze cu jelitul pentru victimele din azilele alea. Zici că nu-i premier, ci colivăreasă. Problema este că s-ar putea să se prindă zelevogue că deviază de la subiect și nu-l văd bine. Domn premier, vezi că la festivalul ăla se dr@ghează tinerii și adolescenții de nu mai știu ce-i de ei. Și, na, ei sunt viitorul patriei. Ei vă vor îngriji la azil, în caz că Doamne ferește.
  Pentru ipocriții care ar putea interpreta ce spun, ăia pe care brusc i-au lovit dragul și grija de bătrânii pe care neîncetat i-au ridiculizat și batjocorit: Marș!”

  Ca o „ipocrita” ce deja ma simt, mie-mi suna a amenintare la adresa lui Ciolacu, „in caz de Doamne fereste!”

  Caci cu batranii votanti de PSD (si nu numai) a dovedit famiglionul ca stie sa-i rezolve foarte elegant. Le iau totul (pensii, case, avere) si apoi ii omoara. Dar nu dintr-o data, ci prin batai, umilinte si infometare. Ca sa simta din plin „dragul si grija” socialismului democrat condus de Ciolacu si Firea.
  Hai, sa fie totul de capul lor socialist si democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here