Clanul Pandele-Firea a descoperit vinovatul pentru „azilele groazei” din Voluntari: Nicușor Dan! Bolboroseala ineptă a primarului din Voluntari. Cică primarul Capitalei e plătit de străini să distrugă Bucureștiul!

2
4458
Familia Pandele-Firea și prietena apropiată Ligia Gheorghe, cea care a gestionat până acum câteva luni Asociația Sfântul Gabriel cel Viteaz, unde se petreceau atrocitățile împotriva vârstnicilor cu dizabilități

Descoperirea „azilelor groazei” din Voluntari, în care zeci de vârstnici cu dizabilități erau ținuți în condiții îngrozitoare de apropiați ai clanului Pandele-Firea, a trezit la viață caracatița mafiei care sufocă România. România TV, televiziunea oligarhului fugar Sebastian Ghiță, l-a băgat joi seara în prime-time pe Florentin Pandele, primarul sub umbrela căruia s-au petrecut atrocitățile, iar acesta a început să urle că de vină pentru tot ce se întâmplă este Nicușor Dan!

Cazul frizează patologicul. Florentin Pandele este, de fapt, patronul rețelei care s-a întins peste București și județul Ilfov. În Voluntari, unde și-a făcut inclusiv trust de televiziune pe bani publici (cu Robert Turcescu și Mădălin Ionescu pe post de vedete), Pandele este cel care controlează absolut tot. Azilele unde erau torturați, înfometați și ținuți în mizerie bătrânii erau conduse de apropiați de-ai săi, iar reclamațiile erau stopate la Direcția de Asistență Socială unde șefă fusese plasată sora Gabrielei Firea, așadar cumnata primarului!

Cu toate acestea, Florentin Pandele a ieșit la atac, încercând să acopere scandalul cu un amestec de bolboroseli religioase, teorii conspiraționiste demente și minciuni colosale.

În delirul său, primarul Voluntariului – care e și el doctor impostor, cu lucrarea plagiată – s-a apucat să-l evalueze pe Nicușor Dan, dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de matematică, și să spună că e prost!

Pandele folosește aceeași placă mincinoasă și diversionistă pe care a pus-o și „Cruella” sa, Gabriela Firea, în urmă cu o zi.

Mai jos, incredibilul discurs al lui primarului Florentin Pandele din Voluntari, ai cărui oameni au condus azilele groazei unde erau torturați și înfometați bătrânii cu dizabilități. Am lăsat textul exact așa cum a vorbit Pandele, cu toate dezacordurile și propozițiile fără sens.

Plagiatorul Pandele despre olimpicul Nicușor Dan: „Nu este prea isteț. Știu prea multe ca să pot să vă spun acum”

”Dacă bucureștenii, dacă poporul român îi aleg în continuare pe creștinii ăștia, de fapt, pe ateii ăștia, înseamnă că ne merităm soarta! Dar nu voi sta cu mâinile în piept și pe românii să înțeleagă, pe cei care sunt români adevărați și care se gândesc la copiii lor și care se gândesc la ei, să facă tot ce le stă în putință, să stea strâmb, să gândească drept.

Este adevărat că au apă caldă bucureștenii, este adevărat că au primit nu știu câte mii de euro, este adevărat că a trimis acest individ miliarde de euro în afara României, s-au dus în Varșovia și alte capitale europene. Rolul lui este foarte clar, a fost pregătit să distrugă Bucureștiul.

Asta se întâmplă în România! Am citit în presă că miliarde de euro au plecat din București, s-au dus în alte capitale europene. Au fost societăți care au avut mii de angajați, Gabriela a gândit aceste societăți ca să aducă muncitori români, specialiști, ingineri, medici și au fost distruse.

Ceea ce a făcut acest individ este jaf în România. Românii se fac că nu văd, presa se face că nu vede. Nicio problemă dacă o să rămân singurul care va purta, care va trâmbița aceste adevăruri, nu mă vor speria.

Nicușor Dan nu este prea isteț. Știu prea multe ca să pot să vă spun acum. Repet de multe ori ostentativ lucrul acesta și probabil că pe unii deranjează. Am jurat credință statului român până când pun mâinile pe piept! Sunt ofițer al statului român și foarte rar fac declarații fără a ști ceea ce spun. E puțin mai complicat, va veni timpul în care voi spune mult mai multe și voi demonstra ceea ce spun. Oricum, m-au scos din bârlog.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Delirul Gabrielei Firea: confruntată cu dezvăluirile din „azilele groazei” din Voluntari, conduse de pilele sale, PSD-ista spune că totul e o înscenare a adversarilor politici!

Prima gafă externă de proporții a lui Ciolacu a pus România într-o situație penibilă: germanii au refuzat oficial cererea premierului PSD de a trimite trupe permanente

Prostie fără margini în „România Educată”: rezultatele la Evaluarea Națională au fost afișate greșit, aruncând în haos sute de mii de copii și părinți! A trebuit să fie republicate

La inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila, făcut de japonezi și italieni pe banii UE, Ciolacu a ținut un discurs cu iz suveranist, proclamându-l „un simbol al patriotismului economic” și „un proiect reușit al României”

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

VIDEO. Minciunile lui Putin. De la „Rusia nu are nimic de-a face cu Wagner” la „Wagner este finanțat în întregime de stat”. Mercenarii sunt responsabili de masacre în mai multe țări și declarați organizație criminală la nivel mondial

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.