Tudorel Toader și-a scos negii de pe față, dar a rămas cu cei de pe caracter

2
2390
Tudorel Toader, cu și fără negi
Tudorel Toader a dispărut o săptămână în concediu, de unde a revenit fără celebrii săi negi proeminenți de pe față. Cu câteva zile în urmă, ministrul Justiției a negat că și-ar fi făcut vreo operație. Evident, a mințit.
„Simple precizări! Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat în spital; nu mi-am făcut operație! P.S.: totul este o simpla dezinformare, aparținând unei «mărci» consacrate în acest sens!”, a scris Toader pe Facebook.
Joi, 21 martie, ministrul Justiției a anunțat că este în concediu până marți, 26 martie. Anunțul a venit cu o zi înainte de interviurile candidaților din partea României pentru Parchetul European, care au fost amânate „pentru o dată ulterioară”, fără ca Ministerul Justiției să ofere vreo explicație.
Imediat după ce ministrul a intrat în concediu, au apărut și infamele proiecte de ordonanță de urgență pe justiție, privind contestația în anulare și modificarea codurilor penale.
Retușarea feței lui Tudorel Toader nu rezolvă marile probleme pe care acesta le-a creat și continuă să le creeze în justiție. Nu negii de pe față erau problema, ci negii de pe caracter. Pe aceia, ministrul nu s-a gândit nicio secundă să-i îndepărteze.

CITIȚI ȘI:

Europa intră în şedinţă de criză pe „cazul România”! „UE trebuie să acționeze pentru a salva statul de drept”

Agramata Maria Grapini a inventat o țară: Letiția! Cinci tipuri de greșeli într-un text de trei rânduri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here