Călăul POŞTAŞILOR. Matei Brătianu, sindicalistul „roşu” care face din angajaţii Poştei agenţi PSD

1
13670

Matei Brătianu, liderul Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, a recunoscut că poștașii membri ai sindicatului vor deveni informatori-colaboratori ai PSD!

Conform unui document intern al Sindicatului, acesta a propus semnarea unui protocol cu PSD, care prevede, atenţie: „posibilitatea reprezentanților SLPR de a informa PSD la nivel local și național, cu privire la problemele comunităților unde își desfășoară activitatea membrii săi, reacții din teritoriu ca urmare a unor decizii ale Executivului, ale unor ministere, ale Parlamentului, ori decizi și politici ale administrației publice locale. Același document prevede participarea sindicaliștilor la întâlnirile și dezbaterile candidaților PSD, dezvăluie Digi24.ro.

Îi face informatorii PSD pe poştaşi!

Practic, Matei Brătianu este un fel de sindicalist „roşu”, care şi-a trădat membrii de sindicat transformându-i în argaţi pe moşia PSD. Nu e prima oară când Brătianu joacă pe mâna „Ciumei”. El trăieşte de ani buni pe spinarea Poştei, fiind părtaş la toate nenorocirile produse de clanurile politice asupra instituţiei aduse astfel în pragul falimentului.

Cum răspunde Matei Brătianu la aceste acuzaţii? Prin aceeaşi gargară care i-a permis să stea atâţia ani lider de sindicat peste o instituţie distrusă de la guvernare la guvernare şi cu ştiinţa sa.

 • Brătianu a girat şi acest ziar de propagandă „roşie”, băgat pe gâtul pensionarilor cu voia şi pe banii PSD

  „Eu am văzut cum a fost preluată ştirea, n-are decât… indiferent cine o dă pe gură dintre politicieni sau cine o răstălmăceşte dintre ziarişti, n-are decât să facă cum crede. Dar să numeşti asta cu turnători sau informatori ai PSD-ului, faptul că un poştaş anunţă la filială că în comuna nu ştiu care că drumul este stricat, că nu se repară de nu ştiu cât timp şi că sătenii şi-ar dori să fie reparat nu cred că este pârâciune. –

 • „Ştiţi cum este, dacă vrem să ne prefacem că trăim în Alaska sau în Germania, da. Dacă suntem realişti şi ştim că trăim în România, informezi pe cei care sunt acolo la nivel local care trebuie în mod formal să preia informaţia şi să o ducă ei acolo unde trebuie.”
 • „Sigur că dacă sunt probleme legate de executiv le spunem la executiv, dacă sunt probleme legate de administraţia locală o să le spunem administraţiei locale, doar că în felul ăsta chiar parlamentarii sau reprezentanţii PSD niciodată nu vor mai putea să spună că nu au ştiut anumite lucruri şi de-aia n-au fost rezolvate. Le vor şti, că le rezolvă sau nu, ăia îşi dau ei seama mai departe în faţa electoratului. Dacă cineva informează despre o situaţie, ăla nu e informator, ăştia erau ai Securităţii, era altceva, dar fiecare e liber să scrie şi să zică ce vrea.”
 • „Nu-mi răstălmăciţi ce zic. Am zis că nu are nicio legătură faptul că un membru de sindicat informează reprezentanţii unui partid, n-are nicio legătură cu politizarea Poştei Române. Este vorba de membrii de sindicat şi eu când zic politizare, înseamnă politizarea conducerii Poştei Române.”
 • „Pentru că vă spun eu ce se întâmplă şi probabil că o să mă forţeze ăştia care tot bat câmpii din diverse partide să ies şi să le explic ce au făcut partidele lor când au fost la putere. Când se schimbă puterea politică încep să umble până la agenţi. Schimbă-l pe agentul ăla şi pune-l pe altul. N-are nicio legătură cu profesia, cu ce face, nu, nu e din partidul care trebuie.”

Atac la pensionari, ca în 2014

Manevra pregătită de sindicalistul-„agent” al PSD e mai complexă. Ludovic Orban a anunţat, luni, că PNL va da în judecată PSD pentru că partidul lui Dragnea a încheiat un protocol cu Poşta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, şi un ziar cu un mesaj electoral pro-PSD şi anti-PNL.

„Vreau să anunţ că vom da în judecată Partidul Social Democrat pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română. Încep prin a vă prezenta un document, o comunicare din partea preşedintelui Sindicatului Liber din Poşta Română, domnul Brătianu, către filialele Sindicatului Liber din Poşta Română, prin care anunţă că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al Sindicatului Liber din Poşta Română să încheie un protocol cu PSD.

Preţul transformării Poştei Române de către Dragnea şi liderul Sindicatului din Poşta Română, Brătianu, este cuprins în această comunicare în care domnul Brătianu spune că trebuie să încheie acest protocol cu PSD pentru că va fi promovat un act normativ pentru introducerea personalului de distribuire pedestră şi a celui care lucrează în program permanent, de noapte în categoria personalului ce lucrează în condiţii speciale”, a anunţatLudovic Orban, la finalul şedinţei PNL.

Şi în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, PSD a folosit Poşta Română pe post de agent electoral. Atunci, pensionarii au primit odată cu cuponul de pensie şi un fluturaş în care erau anunţaţi că, dacă va ajunge la Palatul Cotroceni, Iohannis le va tăia pensiile. O manipulare mizerabilă, evident, menită să-l ajute pe Victor Ponta, candidatul PSD.

Reacţia lui Klaus Iohannis a fost promptă:

„E inadmisibil ca PSD vină cu afirmaţii menite să sperie pensionarii din România. PSD a împrăştiat milioane de fluturaşi cu o minciună cum că eu am tăiat pensiile şi voi tăia pensiile atunci când voi fi preşedinte. Nu am tăiat niciodată pensiile, cum nu le-a tăiat nimeni. Eu nu doresc să tai pensii, eu doresc o Românie prosperă, care face posibilă o creştere a pensiilor”, a spus Iohannis, în 2014.

CITIȚI ȘI:

PSD „atacă” din nou pensionarii cu Poşta Română. Au folosit-o ca agent electoral şi împotriva lui Iohannis, în campania prezidenţială din 2014

Demisia şefei de cabinet a premierului ridică miza. Va da Dăncilă ORDONANŢA NUCLEARĂ? Îl va trăda pe Dragnea sau va trăda Europa?

1 COMENTARIU

 1. Dragnea cumpară, fără scrupule, românii la bucată sau cu cireada folosind bani pe care nu-i are,dar ii împrumută de pe piața internațională de la cei pe care ii bârfește și-i taxează, fiindcă România izolată de UE nu-i are si nici nu-i va avea vreodată.
  Suntem ieftini, putem fi momiți , atrași in capcană doar cu promisiuni.
  Dragnea speră că, odată pusă laba pe BNR, va porni iarăși tiparnița si va face oilor mioritice salarii de 3 000 000 de lei, in loc de 3000 de lei cat au acum.
  Ei ,faptul că un kg de carne va costa 400 000 de lei, iar kg de cartofi 70 000 nu are, evident, nici o importanţă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here