Păzea, Europa! Ţaţele lui Tăriceanu au pornit campania de înjurături anti-Kovesi şi pro-Ciumă Roşie

5
2142

Renate Weber şi Norica Nicolai sunt europarlamentarele ALDE care au luat-o razna. Ambele au avut în trecut o atitudine total opusă celei de azi: susţineau justiţia.

Între timp, disperate să mai prindă un loc bine plătit la Bruxelles sau pur şi simplu să nu iasă urât din scena politică, au schimbat macazul: au trecut la „înjurat” Uniunea Europeană, în special pe liderii marilor familii politice europene sau pe cei ai Parlamentului European.

În halul ăsta de decădere umană şi profesională au ajuns!

Renate Weber le-a trimis o scrisoare tuturor europarlamentarilor, în care susține că afirmațiile președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, și ale unor lideri de grupuri politice în legătură cu anchetarea Laurei Codruța Kovesi, care candidează la postul de procuror-șef european, de către Secția specială din România, pot fi considerate „o gravă interferență” în activitatea justiției.

Norica Nicolai nu s-a lăsat mai prejos. În stil de procuror stalinist, ea le-a trimis o scrisoare liderilor ALDE şi PPE, în care zbiară isteric-naţionalist din disperare că Europa le-ar putea arunca la lada de gunoi a istoriei.

 • „Am un mesaj pentru Guy Verhofstadt și Manfred Weber, politicieni pe care credeam că-i cunosc, care își permit să dea ordine sistemului de justiție din România și cer suspendarea legilor din țara noastră doar pentru ca ei să-și bifeze proiectul politic de a o pune pe Laura Codruța Kovesi în fruntea EPPO.”
 • „Destul! M-am săturat de dublul vostru standard, m-am săturat de faptul că ne cereți permanent o justiție independentă, dar ne dați ordine de la Bruxelles pentru ca cei care vă servesc interesele să fie exonerați de răspundere. Lucrul acesta explică de ce unii au ales să părăsească UE, iar alții să o conteste. Într-o Uniune Europeană care presupune că respectă statul de drept și propriii cetățeni, nu au ce căuta astfel de comportamente hegemonice care dăunează întregului proiect european.”
 • „Am înțeles clar că voi sunteți cei care vreți o altă Uniune Europeană, doar a voastră, a celor care și-au făcut un scop în viață din a-i umili pe ceilalți. Nu asta este Uniunea Europeană la care noi am aderat și care ni s-a promis, ea este o Uniune a respectului, a solidarității, a egalității dintre cetățeni și statele membre.
  Sper ca următorul Parlament European să nu vă mai găsească în poziții din care să vă manifestați în acest mod față de Europa deoarece voi sunteți cei care faceți cele mai mari deservicii acestui proiect!”

CITIŢI ŞI:

Tudorel Toader și-a scos negii de pe față, dar a rămas cu cei de pe caracter

La şedinţa solemnă, ca la „Păpuşile Muppets”. Dăncilă a comis-o din nou, deşi citea de pe foaie. Şerban Nicolae, fără obraz

Americanii i-au spus franc lui Meleşcanu: anticorupţie şi atenţie la Rusia! MAE a ascuns acest mesaj

Dragnea, lovit în moalele capului: Mircea Drăghici, omul cu banii PSD, la DNA!

Bușcule, probleme, mă? Chirieac, ai dat de drac’! Pieleanu, scoate banu’! DNA v-a luat urma

Iohannis, atac furibund la Guvernul PSD-ALDE. Dragnea s-a făcut că nu-l vede în Parlament. Aplaudacii „Ciumei Roşii” l-au huiduit pe preşedinte şi au făcut circ la o şedinţă solemnă

5 COMENTARII

 1. Mai bine ar citi articolul din EVZ referitor la risipirea fondurilor europene zeci și zeci de miliarde de aceasta guvernare dar de fapt de toate guvernele care s-au perindat de la 1 Ianuarie 2007 de când România a intrat taras grabis in Uniunea Europeană. Am dat cu o mâna și ni s-a luat cu doua mâini ( resurse naturale din acest motiv suntem legati de mâini și de picioare de acessta caracatița de interese politici -economice numita pe scurt UE).
  Referitor la cele doua europarlamentare Webber și Norica Nicolai este normal sa rămână și in continuare in Parlamentul european pe 15000 euro pe luna, unde ar mai avea in alta parte un asemenea salariu urias( sa vi-l băgați in fund) când MILIOANE DE ROMANI TRĂIESC LA LIMITA SIBZISTENTEI!!!!
  Niște impostoare care vor sa se capatuiasca și nimic mai mult!!!! Mai era ceva de demonstrat ? Dar este valabil la toți europarlamentari încă in funcție și la cei care urmează ! Toți sunt o apa și-un pământ!!!!! Mi-e scârbă când văd cât de agramați dunt unii gen Maria Grapini, vorba unui ziarist câștiga 15.000 euro dar nu da câteva sute la un student la filologie sa-i revadă opera de trista amintire!
  A propos nu am știut ca exista i țara Letiția piate a vrut Letonia dar a încurcat literele! Cât de ignorant poți sa fii duduia Grapini!!!!!
  Pleacă acasă și lasă-ne de perlele dumitale de doi bani!!!!

 2. Daca tot sau saturat de UE si Parlamentul European sa demisioneze si sa vina in tara la pensia mizera de aici. PE nu da pensii speciale!!Poate tzatzele o inlocuiesc pe venerabila femeie de servici de la gradinita!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here