Trumpistul care a spus că-i trage „un glonț în dovleac” lui Nancy Pelosi a fost arestat de FBI. Avea pistol, armă de asalt și sute de gloațe

0
1539
Nancy Pelosi

Un bărbat care a spus că-i trage „un glonț în dovleac” lui Nancy Pelosi (80 de ani), președinta Camerei Reprezentanților din SUA, a fost arestat și pus sub acuzare pentru amenințare. El venise la protestul pro-Trump din 6 ianuarie în Washington DC, iar poliția a găsit asupra lui un întreg arsenal.

Bărbatul, pe nume Cleveland Grover Meredith Jr., venise la Washington pentru a lua parte la protestul din 6 ianuarie. El le trimisese prietenilor un mesaj în care a scris că-i va trage „un glonț în dovleac în direct la TV”, au arătat autoritățile federale, potrivit New York Times (NYT).

Cleveland Grover Meredith Jr. s-a cazat la hotelul Holliday Inn, în Washington. Polițiștii au găsit în mașina lui:

  • un pistol Glock;
  • o armă de asalt Tavor X95;
  • sute de gloanțe.

Cleveland Grover Meredith Jr. le trimisese prietenilor mesaje în care scria că are la el „o tonă de muniție de calibru 5.56”.

El și se referea la Nancy Pelosi cu epitete misogine, amenințând că o va călca cu mașina, potrivit FBI.

„Prevăd că, în următoarele 12 ore, mulți oameni din țara noastră vor muri”, a mai scris el într-un mesaj, a dezvăluit FBI.

Procurorii îl acuză pentru transmitere de amenințări, posesie de armă neînregistrată și posesie ilegală de muniție, potrivit NYT.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here