Ilie Năstase și-a bătut soția din gelozie! De Sfântul Ion, Ioana a fost sunată de fostul iubit din America

0
8743
Nick Rădoi și Ioana Simion

Motivul furiei violente a lui Ilie Năstase (74 de ani), care vineri, 8 ianuarie, și-a luat soția la bătaie, ar fi un puseu de gelozie, dezvăluie „Click”. Cu o zi înainte, Ioana Năstase Simion (45 de ani) a fost sunată de fostul ei partener, Nick Rădoi (58 de ani), care i-a urat „La mulți ani!”. Ioana i-a întors urările, pentru că milionarul român stabilit în SUA e născut chiar pe 7 ianuarie.

Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa, Ioana, de agresiune, după ce fostul tenismen a atacat-o vineri seara. Ioana Năstase Simion a sunat la 112, dar a decis să nu depună plângere penală împotriva soțului său.

Nick Rădoi: ”Cred că e din cauza mea!”

Scandalul din casa familiei Năstase pare să fi pornit din cauza geloziei ex-sportivului. La mijloc este fostul iubit al Ioanei: Nick Rădoi (58 de ani), om de afaceri român stabilit în SUA, care conduce mai multe companii și are o avere în jurul a 30 de milioane de dolari.

Cei doi au fost împreună în 2017-2018, înainte ca Ioana să revină în țară și să intre într-o relație cu Ilie Năstase.

Nick Rădoi a declarat după incidentul din familia Năstase: ”De Sfântul Ion, eu am sunat-o pe Ioana să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”.

Milionarul i-a dat și un sfat lui Ilie Năstase: ”N-am să-i mai fac Ioanei nicio urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”.

Nick Rădoi a povestit și că Ilie Năstase l-a înjurat de câteva ori, în trecut, tocmai din cauza relației pe care a avut-o cu femeia care acum îi e soție fostului tenismen.

Nick Rădoi și Ioana Simion

Nick Rădoi în 2017: „În fiecare zi, Ioana a fost un «Wow!» pentru mine”

În iunie 2017, publicația RomaniaVipPress.com scria: „Iată că, după multe încercări, Nick Rădoi se declară mulțumit și împlinit alături de Ioana, fata care a reușit să aprindă soarele în inima sai, care în ultima vreme a fost cam înghețată! Ioana declară că nu a iubit în viața ei pe nimeni așa cum îl iubește pe milionarul Nick Rădoi! Ea spune că s-a rugat ca Dumnezeu să-i dea un bărbat bun, așa cum este Nick Rădoi, și că dorește ca această relație să fie fără sfârșit! Nu o interesează partea materială, ci sufletul bun și curat al omului de afaceri!”

Publicația a menționat că Nick Rădoi a plecat într-o călătorie „prin cele mai frumoase locuri din Irlanda, cu noua și marea lui iubire, Ioana”.

În urmă cu 3 ani și jumătate, Nick Rădoi declara: „Ioana este o femeie exact așa cum o vreau eu pentru mine. Atunci când nu am mai crezut în nimic, după dezamăgirile pe care le-am avut, a apărut Ioana, care în fiecare zi a fost un «Wow!» pentru mine. M-a surprins tot timpul cu câte ceva, mă iubește și o simt exact cum mi-am dorit să am toată viața pe cineva lângă mine”.

Un an și jumătate mai târziu, Ioana Simion făcea Revelionul împreună cu Ilie Năstase, care declara: „Mă simt bine alături de Ioana, cred că și ea fericită alături de mine. Este ultima parteneră din viața mea”.

Nick Rădoi și Ioana Simion

Mărturia Ioanei Năstase Simion (9 ianuarie 2021)

„Pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă”

 • „Am vrut să ies din casă și atât, e tot ce-mi doream… De aceea am și chemat Poliția prin 112, ca să pot să ies din casă.”
 • „Pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă.”
 • „Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără.”
 • „Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era OK.”
 • „Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia.”
 • „Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace, și deodată… Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.”
 • „Tot ce pot să spun e că el e «încărcat» din alte părți și vine și se răzbună pe mine.”
 • „Acum mă aflu sub șoc. M-am speriat foarte tare. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal.”
 • „Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am scăpat teafără.”
 • „Nu am 20 de ani să mă gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine.”
 • „Cred că are niște probleme pe care trebuie să și le rezolve.”
 • „Voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare, pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată, încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele.”
 • „Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău.”
Ilie Năstase și Ioana Simion

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După ce și-a lovit soția, Ilie Năstase a sechestrat-o în casă! Norocul ei că a apucat să sune la 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.