sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăOpiniiUn an fără Plahotniuc, dar cu prea mult Dodon

Un an fără Plahotniuc, dar cu prea mult Dodon

-

Azi se împlinește un an de când regimul Plahotniuc a fost înlăturat. Este un motiv de sărbătoare? În mod clar, nu. Asta pentru că lucrurile se înrăutățesc.

Plahotniuc nu este la închisoare. El a fugit din Moldova. Locul lui Plahotniuc, pentru tot răul făcut, este la închisoare. Majoriatea oamenilor lui Plahotniuc s-au repliat rapid. Acum, ei lucrează pentru Dodon. Acesta, Dodon, a devenit noul păpușar. Unul mai rău decât era Plahotniuc. Dodon nu are inteligența lui Plahotniuc. Inclusiv mediatic. Trustul lui Dodon continuă să crească în putere, în detrimentul trustului lui Plahotniuc.

Cei care acum se află în opoziție, mă refer la PAS și PPDA, au reușit performanța negativă să piardă puterea. De ce? Pentru că au stat prea mult alături de Igor Dodon.

Este și vina lor, într-o oarecare măsură, că Dodon a devenit așa puternic. Populația și-a pierdut încrederea în ei.

- Advertisement -

Dureros este faptul că România, la acel moment, chiar nu a contat în luarea deciziei de îndepărtare a lui Vlad Plahotniuc. Asta pentru că la București se aflau la guvernare prietenii lui. Acum, după schimbarea guvernării, România începe să conteze.

În urmă cu exact un an a fost înlăturat Plahotniuc, dar Dodon când va fi înlăturat?

Paul Szasz Sebeș

- Advertisement -

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

România de sub pod

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -