„1-0 împotriva hoţiei. Hai că se poate!”. Românul care a votat primul în lume anti-PSD, în 2014, a fost primul şi azi, în Noua Zeelandă

1
938

Ambasadorii nu sunt controlaţi de „Ciuma” PSD-ALDE, ci de preşedintele României. De aceea, semnalele pe care ei le dau sunt de partea României occidentale, nu împotriva democraţiei.

Ambasada României din Noua Zeelandă a dat publicităţii primele imagini cu primii doi cetăţeni români din lume care au votat la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai.

„26 mai 2019, Auckland, Noua Zeelandă: primii românii care au votat, deci conteazã!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a ambasadei însoţit de imaginile cu cei doi compatrioţi emigraţi în lumea aceea.

„Noi am vrut să fim primii români ieşiţi la vot aici, la capătul lumii, ca să arătăm că ne pasă de acasă. Hai, România, ieşi masiv la vot”, vor parcă să spună feţele celor doi români care nu uită nevoile de acasă.

Şi în marea bătălie prezidenţială

Dan Coroian-Vlad (stânga-sus) este primul român care a votat la scrutinul de astăzi. Aflat în Noua Zeelandă, el a trimis românilor de pretudindeni următorul mesaj: „1-0 împotriva hoției!”

Dan Coroian-Vlad a fost primul român care a votat și la alegerile prezidențiale din 2014, în care Klaus Iohannis l-a învins la urne pe Victor Ponta, după o mobilizare nemaiîntâlnită a diasporei.

Mesajul integral al lui Dan Coroian-Vlad

„1-0 împotriva hoției!

Acum 4 ani, la alegerile prezidențiale, mă găseam în aceeași locație și aceeași postură, de-a fi primul care își dă votul. Atunci, cu maximă disperare îmi arătam degetul mijlociu aceleiași grupări mafiote deghizate în partid politic, care parazitează, până la blocaj, țara. Ei bine, aparent nu s-a schimbat nimic, sau mai rău: am ignorat ultimele alegeri parlamentare și o parte dintre noi ne-am lăsat amagiți de un discurs populist, utopic, ce masca interese proprii. Am ajuns din nou conduși de hoti și de tâmpiți, dar diferența e că, acum, avem cu cine vota, avem speranța că buboiul se sparge și cumva, încet, așezat, ieșim din marasm. Și vom ajunge departe. Îmi pun speranța în voturile care vor urma, sunt convins ca putem schimba multe, alături de oameni politici noi, educați, onești. Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete.

Hai ca se poate!”

1 COMENTARIU

  1. Primarul PSD care a amenințat-o pe doctorița sa semneze o lista in care erau băgați la gramada și morți și nebuni , merita toată considerația tuturor romanilor care cred in valorile democrației.
    Iar pentru primarul respectiv, procuratura sa se sesize dun oficiu și sa-l aducă in fața justiției pe acest individ certat cu legea in aceasta țara.
    Se mai mira cei din PSD ca li se spune Ciuma roșie ? Este unul dinmiile de motive ca indivizii ăștia din vârful PSD-ului NU au nicio treaba cu democrația, doar o mimeaza!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here