„Toți PSD-iștii ăștia vor ajunge la pârnaie. Fix cum s-a întâmplat cu mafia din Constanța. Firea va fi noul Mazăre. De asta au încercat să fraudeze alegerile, urlă și nu pot accepta că au pierdut”

1
1520
Gabriela Firea

Andrei Caramitru face o profeție: Mafia de la Primăria Capitalei, în frunte cu Gabriela Firea, va înfunda pușcăria. PSD-iștii de la București vor avea soarta Mafiei PSD de la Constanța, Radu Mazăre – Nicușor Constantinescu – Sorin Strutinszky, întrucât au procedat la fel: „la rupere”. Jaf total cu banii publici.

„Începe să iasă la iveală furtul hiper-organizat, industrial, uriaș, din Primăria București”, a scris Andrei Caramitru luni pe Facebook.

Pornind de la rezultatele unui control făcut de Ministerul Finanțelor la Primăria București, Caramitru-junior vede un viitor sumbru pentru „primărița lui Dan Voiculescu”: „Firea va încerca să intre în Parlament pentru imunitate, dar uită ceva. Că PSD nu va mai avea majoritate – deci imunitatea ei va fi retrasă prin votul noii majorități. Tot acolo, în câțiva metri pătrați, ajunge. Nu va fi iertată de nimeni și va plăti”.

Profeția lui Andrei Caramitru

„Începe să iasă la iveală furtul hiper-organizat, industrial, uriaș, din Primăria București.

Ce știm deja:

– Cîțu a făcut publice azi niște cifre șocante la PMB. Acolo a fost un control al Ministerului Finanțelor în ianuarie-martie, oprit prin forță și ilegal de Firea, care a blocat accesul inspectorilor în clădiri și le-a sechestrat laptopuri. Totuși, au găsit 40 de milioane de euro prejudiciu, prin acte clar ilegale semnate de madam. În plus, sute de milioane de lei care erau bugetate pentru subvențiile legale (căldură, STB) nu au fost cheltuite în 2020, deși au fost încasări OK din taxe. În schimb, banii au dispărut, nu mai e nimic în conturi. Nu se știe încă unde. Sute de milioane de lei doar în 2020. Asta e în plus de ce știam deja: licitația de tramvaie dată ilegal către turci (cu decizie finală în instanță), firmele Primăriei făcute ilegal (decizie finală în instanță), acord cu Constanda semnat ilegal de Firea fără acordul Consiliului. Vorbim probabil de zeci de cazuri penale, de prejudicii de sute de milioane de euro în 4 ani.

– Clotilde ne spune că bugetul la Sector 1 este mai mare, per capita, decât în Madrid (!!!). Un miliard de euro în 4 ani. Dar zero investiții, nu s-a făcut absolut nimic în sector – nu există vreo logică sau explicație unde s-au dus banii. Se va afla.

Devine evident că toți PS-iștii ăștia vor ajunge la pârnaie. Fix cum s-a întâmplat cu mafia din Constanța. Firea va fi noul Mazăre. Și zeci de oameni o să pice, nu ai cum să faci o asemenea hoție fără să plătești.

De asta au încercat să fraudeze alegerile, urlă și nu pot accepta că au pierdut. Pentru că știu ce urmează. Firea va încerca să intre în Parlament pentru imunitate, dar uită ceva. Că PSD nu va mai avea majoritate – deci imunitatea ei va fi retrasă prin votul noii majorități. Tot acolo, în câțiva metri pătrați, ajunge. Nu va fi iertată de nimeni și va plăti.

Mi se pare esențial ca situația reală să iasă ÎNAINTE de alegerile parlamentare. Și procurorii să se mobilizeze ÎNAINTE de alegeri. Ca lumea să știe și să voteze informat, să înțeleagă toți că vorbim de o mafie periculoasă și de niște ticăloși și demenți care NU trebuie să mai ajungă vreodată la butoane. Locul lor e la pușcărie. Cât mai repede și pentru cât mai mult timp.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here