Pe cine bagă Varanul în Parlament, pe listele PSD, la schimb cu susținerea Antenei 3

9
1868

Mogulul Dan Voiculescu continuă să-și plaseze oamenii pe scena politică și în administrația din România, în ciuda faptului că partidul său de buzunar aproape că nu există. Oligarhul se folosește, la fel ca de fiecare dată în ultimii 16 ani, de mantaua PSD, sub care își strecoară pionii. O analiză a ziarului „Adevărul” relevă că și la aceste alegeri parlamentare electoratul PSD va vota marionetele vopsite ale lui Voiculescu.

PPUSL, partidul-fantomă al lui Voiculescu, a depus liste separate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar e clar pentru toată lumea că această formațiune nu va face pragul de 5%.

În schimb, mogulul a făcut iar cu PSD tradiționalul troc: el pune la dispoziția social-democraților trustul său de presă, în frunte cu Antena 3, iar partidul îi bagă în Parlament câțiva oameni de încredere.

Pe listele PSD au fost plasați, pe locuri eligibile:

  • Grațiela Leocadia Gavrilescu – traseistă pe ruta PUR/PC – PNL – PLR/ALDE – PSD, acum lider al PPUSL Prahova, va intra la Camera Deputaților pe lista PSD Prahova;
  • Daniel Zamfir – soțul Oanei Stancu-Zamfir de la Antena 3; traseist PD – PNL – ALDE – PPUSL, va prinde, probabil, loc în Camera Deputaților pe lista PSD București;
  • Steluța Gustica Cătăniciu – traseistă PNL – ALDE – PPUSL, va intra la Camera Deputaților pe listele PSD Bihor);
  • Vlad Popescu – fiul lui Cristian Popescu Piedone; beizadeaua a fost pusă de Dan Voiculescu pe loc eligibil pe listele PSD Suceava la Camera Deputaților, declanșând un scandal mare în organizația locală. Mogulul a reușit să-l facă primar pe Popescu Piedone la Sectorul 5;
  • Oana Florea – a condus fundația lui Dan Voiculescu, apoi a fost băgată în Parlament de Dragnea pe listele PSD tot ca parte a unei înțelegeri prin careactualul pușcăriaș a cumpărat susținerea Antenei 3.

Acestora li se adaugă, bineînțeles, Gabriela Firea, fosta știristă a Antenei 3 pe care acum 4 ani Voiculescu a reușit s-o facă primar al Bucureștiului. Între timp, Firea a devenit prim-vicepreședinte al PSD și va fi prima pe lista candidaților PSD București la Senat.

„Adevărul” notează că Dan Voiculescu a reușit performanța de a trimite la Bruxelles, ca europarlamentari aleși pe listele PSD anul trecut, 4 din cei 9 reprezentanți ai acestui partid! Pionii lui Voiculescu în Parlamentul European sunt Maria Grapini, Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru și Cristian Terheș.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Ministerul Educației desființează cele două școli doctorale ale Academiei de Poliție – fabrici de diplome obținute prin corupție și impostură

9 COMENTARII

  1. Cel putin doi ordinari sustinuti de monstrul asta pot fi agatati de DNA, purceaua de firea si hoata de gavrilescu, plina de afaceri cu gropile de gunoi din Prahova, mizerabila dracului. Rahatul de piedone sper ca nu va ranji la bucuresteni in continuare din fotoliul de primar, justitia trebuie sa-l condamne consistent pe criminalul asta in cazul Colectiv si la apel, asa cum a facut-o deja in prima instanta.

  2. nu mai au mult pana cand or sa ne vanda la bucata cum se spune si chiar ii cred in stare pe astia din pnl ca doar iohannis are experienta ca a mai dat copii in afara la vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here