marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsConspiraționista convertită: cântăreața care spunea că virusul nu există a donat plasmă...

Conspiraționista convertită: cântăreața care spunea că virusul nu există a donat plasmă după ce s-a vindecat de Covid

-

Ozana Barabancea, cântăreața care luni în șir a propagat teorii conspiraționiste în privința epidemiei, până când ea însăși s-a îmbolnăvit, a făcut un gest nobil, care îi răscumpără din păcate: a donat plasmă după ce s-a vindecat.

Luni în șir, din martie și până la mijlocul lunii iunie, Ozana Barabancea (51 de ani) a făcut parte din menajeria conspiraționiștilor.

A râs de recomandările medicilor, a afirmat că virusul nu există, a distribuit prostiile scrise de conspiraționistul Daniel Roxin și a îndemnat oamenii să sfideze măsurile de prevenire a infectării.

De la bășcălii și teoria conspirației la spaime și rugăciuni fierbinți pe patul de spital

Cântăreața, devenită brusc expertă în demascarea comploturilor mondiale, distribuia asiduu când teoriile unor personaje apropiat de Moscova, când texte bășcălioase: “Băi, mai terminați cu conspirațiile: Covid există! L-am văzut între orele 15-16, ieri. (…) Vaccinarea cu produsele Big Pharma este cea mai mișto chestie posibilă și ne apără de boli. De aceea, de la 1-2 vaccinuri câte se făceau în copilăria noastră, sper să depășim numărul 20, câte sunt acum, și să ajungem la măcar 50 de vaccinuri anual pe cap de locuitor. Oculta mondială nu există! (…) Cipuri? Nuuu! Hai, mă, ce mama dracului?!“.

- Advertisement -

Apoi, în iunie, cântăreața s-a îmbolnăvit, alături de mulți alții, cel mai probabil pe platourile de filmare ale Antenei 1, unde intrase în contact cu Marcel Pavel, alt cântăreț conspiraționist care a adus virusul în platou înainte ca starea să i se agraveze și să fie internat.

Barabancea a ajuns, la rândul ei, pe un pat de spital unde, văzând cu ce se confruntă, i s-a făcut frică. Brusc, tonul arogant și ironic a fost înlocuit de unul disperat. S-a căit amarnic și a ridicat rugi fierbinți la Divinitate, să o salveze.

Pe contul său de Facebook a publicat rugăciuni smerite, precum cea de alături: “Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea. Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit.

- Advertisement -

Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat!

Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflet al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu“.

 Cântăreața n-a uitat promisiunile făcute când era internată și a donat plasmă: “Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine, și eu ajut la rândul meu!

Spre lauda ei, Ozana Barabancea n-a făcut precum mulți alții, dând totul uitării după ce a scăpat cu viață. Adevărul.ro scrie că artista și-a ținut făgăduielile de pe patul de spital și, când s-a vindecat, a mers la Cnetrul de Transfuzie Sanguină București și a donat plasmă pentru cei bolnavi de Covid-19: “Azi am făcut o faptă bună! Am donat plasmă! Important este că, fiind sănătoasă, îi pot ajuta pe semenii mei. Am fost la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, unde am fost tratată regeşte! Plasma mea contează! Sângele este important! Aşa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine, şi eu ajut la rândul meu! Dar din dar se face Rai. Am plecat de acolo fericită! Ajutaţi! Donaţi dacă sunteţi curajoşi şi sănătoşi la trup, minte şi spirit! Aveţi grijă de voi şi de familiile voastre. Binecuvântări tuturor!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -