„Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că e numai carne pe masă? Tu nu știi că eu țin post?” Vasalitate feudală în Vaslui: asistenta lui Buzatu îl umilea pe șeful de la Protecție Socială pe județ, transformat în servitor

0
6827
Dumitru Buzatu, feudalul PSD de Vaslui, și asistenta sa, Ana Maria Obreja. FOTO: Vremeanoua.ro

Detaliile evenimentelor din 22 septembrie, când baronul Dumitru Buzatu (PSD) a fost prins în flagrant de DNA când lua mită 1,25 milioane de lei, zugrăvesc regimul feudal în care sunt cufundate multe dintre județele României controlate de PSD. Scene petrecute înainte ca baronul PSD-ist să fie prins în timp ce lua șpaga, relatate de publicația locală Vremeanouă.ro, arată cum cei mai importanți șefi de instituții publice din județ nu sunt, de fapt, decât argați la curtea „jupânului”, fiind umiliți nu doar de acesta, dar și de persoanele apropiate de stăpân.

Ana Maria Obreja (30 de ani), șefa de cabinet a baronului corupt Dumitru Buzatu (68 de ani), despre care presa locală neatârnată scrie că este de fapt amanta acestuia, a strigat ca la ultimul om la Dragoș Cazacu, șeful DGASPC Vaslui, atunci când a intrat în foișorul de la ferma unde urma să sosească președintele Consiliului Județean: „Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că este numai carne pe masă? Tu nu știi că eu țin post?”.

Dragoș Cazacu, șeful de la Asistență Socială Vaslui, are certificat de handicap și se dă cu Suzuki Hayabusa, cea mai rapidă motocicletă de serie din lume, care costă peste 15.000 de euro. În timpul serviciului îi servește la masă pe jupânul său, Dumitru Buzatu, și pe șefa de cabinet a acestuia

Episodul s-ar fi petrecut vineri, 22 septembrie, înaintea flagrantului. Baronul Buzatu a mers, cu alaiul său, la ferma piscicolă din satul Cârja, unde urma să mănânce pe cheltuiala proprietarului, Emil Savin.

Dragoș Cazacu, despre care astă-primăvară Ziaristii.com relata cum și-a scos certificat de handicap, dar se dădea cu motocicleta de viteză, avea sarcina să se ocupe cu pregătirea mâncării și cu amenajarea foișorului.

Deși doar șefă de cabinet a președintelui Consiliului Județean, Ana Maria Obreja este, de fapt, un zbir al întregului județ, un personaj care terorizează toți cei 86 de primari, relatează publicația Vremeanoua.ro. Puterea femeii izvorăște din relația personală cu baronul Buzatu.

După ce au mâncat, Buzatu și alaiul său au mers să ia șpaga, moment în care s-a produs flagrantul.

De spaimă, când a văzut că stăpânul său, Dumitru Buzatu, dar și motociclistul-argat Dragoș Cazacu sunt întinși de poliție cu mâinile pe mașină, șefei de cabinet i-a pierit aplombul și a leșinat. Traiul de prințesă profitoare s-a terminat!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* I s-a înfundat și mega-coruptului pe care PSD îl ține în brațe de 31 de ani! Baronul Buzatu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant cu o șpagă de peste 250.000 de euro

* VIDEO. Filmulețul de 49 de secunde care-l îngroapă pe baronul Buzatu. DNA a făcut publică secvența-cheie a flagrantului: primirea șpăgii de peste 250.000 de euro

* VIDEO. A doua filmare cu care DNA îl zdrobește pe șpăgarul Buzatu

* STENOGRAME. Buzatu: „Aranjați acolo, când vin eu să se prindă peștele ca lumea! Vin, pescuiesc 5 minute și plec!” / Martor: „Îi spun lui Emil să vină cu «mâncarea caldă»”

* Pieleanu: „Buzatu e prietenul meu, sper să-și demonstreze nevinovăția!”. Chirieac: „Era cu metafizica, nu părea șpăgar ordinar”

* Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

* Ministrul Boloș (PNL), pe urmele lui Ciolacu (PSD): „Măsurile fiscale nu au impact asupra vieţii de zi cu zi a românilor”

* Acuzații grave: viol asupra unei minore, la Școala de vară a AUR. Liderii partidului se ascund, un deputat zice că e „o înscenare”, altul dă vina pe fată!

* Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, e îngropată în datorii: 32 de milioane de euro, din care 1,4 milioane către salariați și 7,5 milioane către stat

* VIDEO. Cum mințea Putin în 2008, când a sfâșiat Georgia: „Crimeea nu este un teritoriu disputat. Acolo n-a fost niciun fel de conflict etnic. Rusia a recunoscut demult frontierele Ucrainei de astăzi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here