Mulți suporteri ai CSU Craiova au sărbătorit victoria cu FCSB ignorând complet normele de protecție în pandemie

0
463
Suporterii echipei CSU Craiova au sărbătorit în stradă victoria cu FC FCSB și apropierea de primul titlu. FOTO: contul de Facebook al CSU Craiova

Numeroși suporteri ai CSU Craiova au sărbătorit în stradă victoria cu 2-1 obținută în fața FCSB duminică seara, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 la fotbal, iar unii dintre ei n-au respectat nicio normă de protecție în pandemie.

Jucătorii veniți să sărbătorească împreună cu fanii au purtat măști de protecție. Însă grupurile de suporteri, care au aprins și torțe, s-au lăsat purtate de valul bucuriei. Chiar dacă distanțarea socială nu se putea respecta, unii fani au purtat, totuși, mască. Foarte mulți, însă, n-au avut-o.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a comentat sec, tot duminică, mitingul împotriva Ocultei Mondiale, un alt eveniment la care nu s-au respectat măsurile de protecție în fața virusului: „Îi așteptăm la spital”.

CSU Craiova este lider în Liga 1, cu 4 puncte avans față de CFR Cluj (care are însă un meci mai puțin disputat). Echipa fondată de Olguța Vasilescu și patronată de controversatul Mihai Rotaru (supranumit “baronul despăgubirilor”) este foarte aproape de câștigarea primului titlu de la înființarea clubului, în 2013. Mircea Sandu, președintele de atunci al FRF, a băgat echipa direct în Liga 2.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here