Efectul propagandei ruse în România

14
12561
Ia zi, Garcea, și tu ceva în legătură cu cifrele astea! Nici acum nu crezi în "Covrig"?

Chiar acum, la ora la care scriu aceste rânduri, în București se desfășoară un protest al celor care, în mod sigur, nu cred în existența coronavirusului. Acesta este efectul propagandei rusești în România.

Agenții de presă precum Sputnik promovează acest protest. Rusia dorește să se aplice și în România scenariul din Serbia.

Cu ajutorul rețelelor de socializare, dar și al unor site-uri ortodoxe de la Chișinău, Rusia a reușit să deruteze o foarte bună parte din lume. A umplut spațiul online cu teoriile conspirației. Rezultatul îl vedem acum.

Bineînțeles că nu Rusia va plăti spitalizarea celor care se vor îmbolnăvi de coronavirus după protestul de la București. Nici măcar PSD-ul, care se face vinovat pentru că azi suntem izolați în Europa, nu va plăti spitalizarea. Noi, cu toții, o să plătim și o să suferim de pe urma acestui protest.

Vom vedea rezultatul peste câteva zile.

Paul Szasz Sebeș

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

14 COMENTARII

   • stanpetru viorel

    Ieri nu a avut loc ” un protest” ci un act de RAZBOI BIOLOGIC, urmarind contaminarea in masa cu SARS Cov 2 si destabilizarea Romaniei.

    Daca nu stiati deja, ati aflat acum !

 1. Asa si, cine a impiedicat guvernul si CSAT-ul Romaniei prin ANCOM sa interzica site-urile propagandei ruse in Romania?!Nimeni, decat propria baltire in mocirla noastra zilnica ai carei autori sunt toti politicienii din partidele parlamentare plus bugetarii platiti sa apere tara de amenintari. Cand e circ, nu exista nici asumari de responsabilitate, nici consecinte, doar se plimba pisica moarta pentru zapacirea unui popor si asa prostit de foame, umilinta si analfabetism cu scopul marsav de a mai agata niste voturi pentru baltirea perpetuua pe banii prostilor.

  • Perfect plauzibil ce spuneti!!! Din pacate agentii sovietici nu au plecat niciodata si au facut si pui dupa ’89, ajutand la zadarnicirea oricaror eforturi de a apropia Romania de vest. Chiar daca am intrat in NATO si EU, ei, rusii, si-au asigurat agentii trimisi acolo ca romani, dar trup si suflet actionand pentru ei…Traim o mare cacialma. Dezgustatoare vremuri.

  • CSAT si SRI chiar trebuie sa intervina masiv acum, starpind decisiv vermina toxica din Romania.

   ANCOM este condus de pesede-Grindeanu si apartine ca si parlamentul-pesedist, curtea constipationala a pesede si avortatul popártului pesedist de Falanga cozilor de topor muskalesti, care mai cuprinde si intreagul spectru mediatic al puscariasilor ghita, dan voiculescu, andronic, adrian sarbu, pe langa corifei josnici ca ponta-nahum, tarficeanu, plescoianu, grapini, catarama, ciuvicu-ciutacu, cristoiu-coroiu si alte lichele din simbria FSB.

 2. Hai sa vedem si partea buna.
  La un oras de marimea Bucurestiului, 2-300 de cretinei inseamna nimic.
  90% dintre Gica Contra astia nici nu au habar ce inseamna Drepturile Omului si cu ce se mananca.
  Conventia Europeana a Drepturilor Omului Art.15- Derogari cu restrstrangerea Drepturilor in stare de urgenta, in caz de razboi sau alte pericole care ameninta natiunea.
  CCR a judecat cu rea-credinta numai ca sa faca jocurile unor forte ostile natiunii.
  Av.Poporului, o cartita KGB-ista.
  Cand a vazut in ce rahat a fost tarata a incercat sa vina cu tampenia aia cu tortura.
  Nu se pot face derogari la Art 2-Dreptul la Viata, Art.3- Tortura, Art.4 – Sclavia si munca fortata.
  Pentru restrangerea unor drepturi nu trebuia nici o lege, Ordinul de Ministru era suficient.
  Asa ca a venit cu tortura, sa arate ca a fost incalcata Conventia.

  • tetea

   Primul drept fundamental al omului este dreptul la viata si sanatate.
   Cei, care din ignoranta, ineptie, intentie pericliteaza acest drept fundamental sunt CRIMINALI
   si trebuiesc tratati ca atare.

   Rusia duce acum un RAZBOI BIOLOGIC INDIRECT, subminand eforturile de limitare a epidemiei
   prin cozile ei de topor si mediile de propaganda.
   Scopul rusiei este destabilizarea tarilor NATO si a economiei Uniunii Europene si a Statelor Unite.
   online

 3. Paul, doar pentru că românii se manifestă împotriva măsurilor impuse de guvern cu privire la virusul chinezesc COVID-19, asta nu înseamnă că e propagandă rusă sau că răspândesc propaganda rusistă. Trebuie să înțelegem că virusul ăsta nu este atât de periculos întrucât să omoare un procent mare din populație. Cei care stau prost cu sănătatea și au un imunitar slăbit sunt susceptibili la boală. Problema e că măsurile astea distrug milioane de vieți fiindcă economia nu este doar o idee, ci mai degrabă un element fundamental al stării de bine pentru fiecare individ.

  • Hai sa pastram proportiile. De unde milioane de viti distruse?
   Ce procent din populatie trebuie sa moara ca sa luam masuri de prevente? 100 mii,200 mii,un milion.
   Sant inchise numai Horeca (la interior) si Divertismentul. Procente neglijabile in PIB.
   Crezi ca daca tinerii merg la dezmat in cluburi aia de la Dacia vand mai multe masini?

  • Covidiu Drobota

   faci afirmatii criminale, infantilismul tau nu este o scuza; nici ignoranta ta microbiologica nu te disculpa, #din moment ce exprimi public, lozincile propagandei subversive rusesti.

   SARS Cov 2 este un virus de o infectiozitate nemaiintalnita si afecteaza intregul sistem circulator, chiar si ce insanatositi, ori asimptomatici capata leziuni pulmonare si arteriale cronice, care percuteaza negresit pe termen scurt sau mediu.

   In intreaga lume sunt afectati de acest virus 14 MILIOANE de oameni si a facut deja 600 000 de victime.

   Cei, care neaga tragedia acestei pandemii, sunt mizantropi sinistrii cu scopuri criminale, sau cretini batatoriti, care chiar merita sa faca experienta acestei contaminari.

 4. O boala infectioasa este o amenintare publica neselectiva; oricine se poate infecta, daca se expune. Oricine este un bolnav infectios, devine o BOMBA BIOLOGICA, o sursa de contaminare in masa.
  Oricine se expune contaminarii, ii expune pe altii, ori ii incurajeaza sa se expuna este un criminal si trebuie blocat ca atare, fara nici un compromis.
  Orice compromis in asemenea conditii este complicitate la crima.
  Oricine saboteaza eforturile de limitare a epidemiei perpetreaza un act de razboi impotriva intregii comunitati si trebuie tratat ca un agresor letal.

  SARS Cov 2 afecteaza intregul sistem circulator, cel din alveolele pulmonare, dar si din celelalte organe si lasa leziuni grave nu numai la nivel pulmonar. Cei vindecati de COVID 19 pastreaza leziunile pentru restul, astfel scurtat, al vietii lor.
  Ca sa intelegem, despre ce este vorba acum si la ce ne indeamna, covidiotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here