Super-campion mondial de box: „Aș închide ușile buncărului lui Putin astfel încât să nu se mai deschidă niciodată!”. Are o soluție și pentru propagandistul Soloviov

0
3
Oleksandr Usik

Celebrul campion mondial la box profesionist Oleksandr Usik, primul deținător din istorie al centurii cu diamante la toate cele patru versiuni ale categoriei cruiserweight (WBA, WBC, IBF și WBO), a declarat pe canalul său de YouTube, „Usik 17”, cui i-ar aplica „vrăjile magice” din lumea lui Harry Potter.

Conform informațiilor apărute pe Obozrevatel.com, cel mai popular site din Ucraina, Oleksandr Oleksandrovici Usik (36 de ani) a pus ochii pe două personaje sinistre de la Moscova: dictatorul Vladimir Putin și propagandistul Vladimir Soloviov.

Primul țintă: teroristul planetar Vladimir Putin. Usik: „Ce uși aș deschide? Nemaipomenit. Pot să vă spun ce uși aș fi închis: ușile buncărului lui Putin, astfel încât acestea să nu se mai deschidă niciodată!”.

A doua țintă: propagandistul scelerat Vladimir Soloviov. Usik: „I-aș fi răsucit limba într-un tub. Oamenii vor să aibă anumite capabilități. Aș fi vândut aceste capabilități. Și aș fi cheltuit banii câștigați pentru refacerea instalațiilor deteriorate ca urmare a invaziei ruse”.

Pugilistul ucrainean se pregătește în prezent pentru meciul împotriva britanicului Tyson Luke Fury (34 de ani), campion mondial la categoria grea în versiunea WBC. Disputa ar urma să aibă loc spre finalul lunii aprilie, în Arabia Saudită sau pe stadionul „Wembley” din Londra.

Oleksandr Usik a oferit un răspuns formidabil la întrebarea „Ce trebuie făcut atunci când femeia este rea?”. Răspunsul sportivului: „Să fie iubită. Femeia este rea din cauză că bărbatul nu-i spune cât o iubește, cât de specială, frumoasă și unică este pentru el. Trebuie iubită”.

Usik le transmite ucrainenilor să nu urmărească știrile din Rusia. Dacă totuși o fac, „să se spele repede cu apă sfințită!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstruos: Bode și Ciucă promovează proiectul de lege al lui Dragnea și Carmen Dan prin care protestele sunt pedepsite cu închisoarea până la 7 ani! Reacția societății civile

Emil Constantinescu, odă penibilă adusă celui care, prin diversiunile sale, a trimis minerii să-i devasteze facultatea! „Răzvan Theodorescu i-a inspirat pe alții în momente grele, a rămas o lumină”. Explicația: sinecura numită Institutul Levantului!

EDITORIAL CARTIANU: La moartea unui ticălos. Onoruri militare, Academie, Cimitirul Bellu

Avertismentul unui constructor român: la noi va fi mult mai rău la un cutremur. De când rușii ne-au jefuit industria siderurgică, în construcții se folosește oțel casant rusesc de proastă calitate, exact ca-n Turcia

Delir conspiraționist năucitor după cutremurul din Turcia. Concluzia unor români: totul a fost pus la cale de SUA și NATO, ca să-l răstoarne pe Erdogan!

De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

Dezastru: România, în pericol iminent să piardă miliarde din PNRR pentru căile ferate, după ce Grindeanu a anulat licitația pentru 12 trenuri cu hidrogen! Bătaia de joc a PSD a făcut ca nicio firmă să nu depună oferte

VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

Triumful lui Iuliu Maniu asupra torționarilor săi. Pelerinaj la Sighet și Bădăcin. O magnifică lecție de istorie, pe urmele marelui Om

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here