Strigătul disperat al lui Tudor Chirilă: „Dragnea conduce țara mea, nu țara lui”

4
14042
Tudor Chirilă a făcut frigul în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva regimului PSD și spune că nu va ezita s-o facă din nou, dacă Orban și Cîțu calcă pe urmele lui Dragnea

România a obosit. În ultimele seri, câteva zeci de bucureşteni au reacţionat faţă de atacul la statul de drept săvârşit prin ultima ordonanţă a Guvernului Dăncilă, care preia practic controlul asupra procurorilor independenţi.

Ordonanţa este un act împotriva României democratice, dar şi a Europei, care a cerut răspicat puterii PSD-ALDE să oprească atentatul la siguranţa naţională a României.

Un obişnuit al protestelor din ultimii ani, în special în iarna Ordonanţei 13 sau pe 10 august 2018, artistul Tudor Chirilă a sesizat momentul de prăbuşire civică sub cizma regimului roşu de la Bucureşti.

El a anunţat pe Facebook faptul că va merge în stradă şi de-ar fi să nu mai vină nimeni alături.

”Eu am să ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce țara mea, nu țara lui”, a fost strigătul de disperare al tânărului actor.

CITIȚI ȘI:

CIORBEA, avocatul penalilor, s-a întâlnit cu Adrian Severin și alți infractori pentru a demola Justiția

Ciorbea se dezbracă total de caracter. Avocatul Poporului cere Parlamentului să-i lase în pace pensia nesimţită

4 COMENTARII

  1. Tudor Chirila chiar ca e o figura. Macar de-ar fi multi ca el…
    Marea masa par ca li s-a indus un mesaj subliminal prin reclamele TV…sa stea pe fotoliu acasa si sa astepte ca justitia sa se repare de la sine….
    E absolut uluitor cum s-a scurs din oameni ultima urma de simt civic….parca ar presimti ca vine sfarsitul lumii si nu mai merita sa se-agite pe teme politice….

  2. Țara,nu este a romanilor,când l-au ucis pe Ceaușescu a dat și țara, doar de fadă avem politicieni,altcineva dictează, din păcate asa e, nu sunt bătrân,s-au vreun comunist,dar vai de capul nostru,trăim intr-o era a banilor.

  3. Erau candva doi mari lideri sindicali care o puneau de cate o greva generala(la comanda).Mitrea s-a manjit de pesedita,Ciorbea de cederita,iar restul…Habar n-am cine l-a pus Avocatul(contra)Poporului,dar se poate spune ca isi face treba.”Interesul poarta fesul”,doar n-o sa muste mana(sau mainile)ce-i dau veniturile alea decente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.